Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Hindbærsnitter a la farmor

Malene Nyegaard

Malene elsker at eksperimentere i sit køkken. Specielt bagning har hendes helt store interesse, hvor hun udvikler opskrifter, som andre kan få gavn af. Du kan finde Malene på Instagram under brugernavnet @bagmedmalene.

13. november 2019
Hindbærsnitter a la farmor. Jeg har kastet mit ud i et hindbærsnitte projekt, og hvad er bedre end at bruge farmors gamle opskrift?.

Opskrift på hindbærsnitter a la farmor

Hindbærsnitter a la farmor.

Jeg har kastet mit ud i et hindbærsnitte projekt, og hvad er bedre end at bruge farmors gamle opskrift.

Jeg kan kun sige: De smager fantastisk!

OBS: flormelis i opskriften er til mørdejen. Der skal bruges yderligere flormelis til glasuren.


Hindbærsnitter a la farmor

Hindbærsnitter a la farmor. Jeg har kastet mit ud i et hindbærsnitte projekt, og hvad er bedre end at bruge farmors gamle opskrift?.
Forfatter: Malene Nyegaard
Ret: Bagning, Sødt
Køkken: Dansk
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 12 minutter

Ingredienser

  • 400 gram Hvedemel
  • 200 gram Smør
  • 100 gram Flormelis
  • 1 stk. Æg
  • Hindbærmarmelade gerne hjemmelavet

Sådan gør du

  • Rør ingredienserne sammen til en jævn mørdej.
  • Lad dejen hvile i køleskabet i 30 min.
  • Tænd herefter ovnen på 200 grader.
  • Rul dejen flad — ca. 0,5 cm.
  • Tag herefter en rund genstand - jeg brugte et champagneglas 😉 og prik dejen ud i passende størrelser.
  • Man kan også lave to aflange plader på samme størrelse.
  • Bag mørdejen i ovnen i ca. 10-12 minutter.
  • Når mørdejen er bagt, køles den på en bagerist.
  • Smør herefter halvdelen af dine mørdejsbunde med hindbær og kom den anden halvdel oven på.
  • Kom herefter glasur på toppen og pynt med krymmel eller frysetørrede hindbær.
  • Hvis du har bagt to aflange plader, skal disse skæres ud i passende stykker inden hindbærsnitterne er kølet helt af.
  • Opbevares i en lufttæt beholder.