x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Hindbærsnitter a la farmor

MALENE NYEGAARD | 13. november 2019

Hindbærsnitter a la farmor ?

Jeg har kastet mit ud i et hindbærsnitte projekt, og hvad er bedre end at bruge farmors gamle opskrift? ?

Jeg kan kun sige: De smager fantastisk! ?

OBS: flormelis i opskriften er til mørdejen. Der skal bruges yderligere flormelis til glasuren.


Hindbærsnitter a la farmor

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 12 minutter
Forfatter: Malene Nyegaard

Ingredienser

  • 400 gram Hvedemel
  • 200 gram Smør
  • 100 gram Flormelis
  • 1 stk. Æg
  • Hindbærmarmelade gerne hjemmelavet

Sådan gør du

  • Rør ingredienserne sammen til en jævn mørdej.
    Lad dejen hvile i køleskabet i 30 min.
    Tænd herefter ovnen på 200 grader.
    Rul dejen flad — ca. 0,5 cm.
    Tag herefter en rund genstand - jeg brugte et champagneglas 😉 og prik dejen ud i passende størrelser.
    Man kan også lave to aflange plader på samme størrelse.
    Bag mørdejen i ovnen i ca. 10-12 minutter.
    Når mørdejen er bagt, køles den på en bagerist.
    Smør herefter halvdelen af dine mørdejsbunde med hindbær og kom den anden halvdel oven på.
    Kom herefter glasur på toppen og pynt med krymmel eller frysetørrede hindbær.
    Hvis du har bagt to aflange plader, skal disse skæres ud i passende stykker inden hindbærsnitterne er kølet helt af.
    Opbevares i en lufttæt beholder.

Om forfatteren


Malene elsker at eksperimentere i sit køkken. Specielt bagning har hendes helt store interesse, hvor hun udvikler opskrifter, som andre kan få gavn af. Du kan finde Malene på Instagram under brugernavnet @bagmedmalene.

Følg min Instagram profil her.