Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Hindbær-chiagrød med skyr, granola og bær

Henriette akHenriette Kristiansen

Nem ganeforkælende hverdagsmad. Variation i hverdagsmaden? Her kan alle kan være med.

15. april 2024
Start dagen friskt og lækkert hindbær-chiagrød toppet med vanilleskyr, granola og friske bær…
Denne kombi af sødt, friskt, knas og syrligt mætter længe og gør glad i maven
Hindbær-chiagrød med skyr, granola og bær

Opskrift på hindbær-chiagrød med skyr, granola og bær

Start dagen friskt og lækkert hindbær-chiagrød toppet med vanilleskyr, granola og friske bær…

Denne kombi af sødt, friskt, knas og syrligt mætter længe og gør glad i maven.

Chiagrød er både sundt og nemt at lave og det kan forberedes dagen i forvejen – så er det bar at smide alt dit yndlingstopping på morgenen efter.

Hvis du vil lave din egen granola, har jeg et par bud herunder. Og ellers fungerer en købt granola lige så fint!

Hjemmelavet granola med vanilje og banan
Hjemmelavet granola er nemt at lave, det smager skønt og det kan varieres i det uendelige. Den version jeg bruger allermest er vanilje/banangranolaen som er knasende sprød, rund og mild i smagen og med et twist af vanilje.
Læs opskriften her
Hjemmelavet vanilje-banan granola
Bounty granola
En ny version af granola er født; bounty granola! Præcis så godt som det lyder; kakaogranola med kokos, vendt sammen med mørk chokolade og kokosflager, uuuuhm….
Læs opskriften her
Hjemmelavet kokos granola
Denne her granola har jeg givet en mild smag af kokos og så har jeg fyldt den med nødder, kerner, frø og et lille strejf af vanilje – jeg synes den smager så godt! Og så er den både nem og hurtig at lave
Læs opskriften her
Kokosgranola

Hindbær-chiagrød med skyr, granola og bær
Servings: 2 personer

Hindbær-chiagrød med skyr, granola og bær

Start dagen friskt og lækkert hindbær-chiagrød toppet med vanilleskyr, granola og friske bær…
Denne kombi af sødt, friskt, knas og syrligt mætter længe og gør glad i maven
Author: Henriette Kristiansen
Ret: Brunch, Morgenmad
Køkken: Amerikansk
Tilb. tid: 5 minutter
Trækketid: 6 timer

Ingredients

Chiagrød

  • 3 spsk. Chiafrø
  • 2 deciliter Mælk
  • 1 tsk. Vaniljesukker
  • 125 gram Frosne Hindbær
  • 1 spsk. Honning flydende
  • 1 deciliter Skyr med vanilje

Desuden

  • 2 deciliter Granola
  • 2 deciliter Skyr med vanilje
  • 1 håndfuld Bær friske

Instructions

  • Rør chiafrø, mælk og vanillesukker sammen. Lad det trække min. 30 min, eller evt natten over i køleskab.
  • Efter trækketiden blendes chiagrøden med frosne hindbær, skyr og honning.
  • Anret i glas eller skål og top med skyr, granola og bær