
Opskrift på hindbær-chiagrød med skyr, granola og bær
Start dagen friskt og lækkert hindbær-chiagrød toppet med vanilleskyr, granola og friske bær…
Denne kombi af sødt, friskt, knas og syrligt mætter længe og gør glad i maven.
Chiagrød er både sundt og nemt at lave og det kan forberedes dagen i forvejen – så er det bar at smide alt dit yndlingstopping på morgenen efter.
Hvis du vil lave din egen granola, har jeg et par bud herunder. Og ellers fungerer en købt granola lige så fint!




Hindbær-chiagrød med skyr, granola og bær
Ingredients
Chiagrød
- 3 spsk. Chiafrø
- 2 deciliter Mælk
- 1 tsk. Vaniljesukker
- 125 gram Frosne Hindbær
- 1 spsk. Honning flydende
- 1 deciliter Skyr med vanilje
Desuden
- 2 deciliter Granola
- 2 deciliter Skyr med vanilje
- 1 håndfuld Bær friske
Instructions
- Rør chiafrø, mælk og vanillesukker sammen. Lad det trække min. 30 min, eller evt natten over i køleskab.
- Efter trækketiden blendes chiagrøden med frosne hindbær, skyr og honning.
- Anret i glas eller skål og top med skyr, granola og bær