
Opskrift på grillet majs spareribs
Giv grillfesten et unikt twist med Majs Spareribs, en sjov og lækker måde at nyde den søde smag af majs på. Denne enkle opskrift transformerer majskolber til “spareribs”, som grilles til perfektion og glaseres med din yndlings BBQ-sauce. Det er en fantastisk måde at tilføje et kreativt og smagfuldt tilbehør til dit måltid, der vil imponere både store og små.

Grillet Majs Spareribs
Grej
- Grill Grillgrader: 185°
- Støbejernsplade
Ingredienser
- 2 stk. Majskolber
- 25 gram Smør til stegning
- 1 deciliter BBQ Sauce
- Flagesalt
Sådan gør du
Køkken
- Fjern bladene og skægget fra majsene
- Flæk hver majs på midten og flæk den igen, så du har 4 aflange majs. Du kan halvere dem igen, så du har 8 korte stykker.
Grill
- Indstil og forvarm grillen til 200° grader.
- Læg majsen med bladene på ind på grillristen og grill dem i ca. 20 min.
- Smelt lidt smør på pladen og steg majsene spareribs på alle sider, så de får lidt farve i ca. 10 min.
- Pensl dem et par gange hvor majsene sidder med BBQ-sauce.
Anret
- Spis dem lune og dyp dem i mere BBQ-Sauce.
- Drys evt. med salt.
- Velbekomme.