x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Grillede lammeschnitzler

PER ASMUSSEN | 4. september 2018

De lækre lammeschnitzler er skåret af lammekøllen fra et dansk lam, der forinden er krogmodnet i 60 dage. Dette resulterer i mørt og velsmagende kød der indeholder mindre væske end det, du køber i supermarkedet.

Af samme årsag skal det krogmodnede kød tilberedes i kortere tid end normalt, da det ellers vil blive hårdt og tørt. 


Grillede lammeschnitzler

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 30 minutter
Tilb. tid: 8 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Per Asmussen

Ingredienser

  • 4 stk. Lammeschnitzler
  • Olie til stegning
  • Krydderier salt og peber

Sådan gør du

  • Lammeschnitzlerne tages ud af køleskabet cirka 30 minutter før, de skal tilberedes. Drys dem let med salt og lad dem stå og trække på køkkenbordet.
    Pensl kødet med neutral olie og drys dem med friskkværnet peber og evt. lidt mere salt. 
    Grill kødet på en varm grill ved maksimal varme, til det har dannet stegeskorpe på begge sider.
    Derefter grilles kødet ved medium varme i 2 minutter på hver side.
    Tag kødet af grillen og læg det på et fad.
    Lad schnitzlerne hvile i 2 minutter under et klæde, og de er klar til servering.

Noter

Server de lækre, grillede lammeschnitzler med f.eks. ovnstegte kartoffelbåde, tzatziki og en lækker salat.

Om forfatteren


Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.