Opskrift på gratineret gedeost i fad
Mit bud på en lækker, om dog lidt alternativ snack til nytår eller andre festlige lejligheder.
Den skiller måske vandene lidt på grund af gedeosten, men det er en god blanding af fedme, sprødhed og sødme.

Gratineret gedeost i fad
Ingredienser
- Gedeost en rulle på cirka 7 cm i højden
- Brød 2 håndfulde - revet i stykker
- 0.5 stk. Pærer skåret i små stykker
- 1 stk. Figner
- 1 spsk. Lys sirup
- Basilikumblade
- Olie en smule
Sådan gør du
- Olier brødstykkerne og læg dem i et fad med pærer og gedeosten som er skåret i mindre stykker og bland det sammen. Smid det i ovnen på 200 grader celsius indtil brødet er blevet lidt sprødt og osten er begyndt at smelte. Tag fadet ud og lad det hvile i et par minutter. Dryp siruppen ud over retten, og anret med fignen, som er skåret ud i både og basilikum.