Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Gratineret gedeost i fad

Theis Astow

Theis er en glad amatørkok, som bruger så meget tid som muligt i køkkenet. Theis er glad for det enkle køkken, hvor få råvarer bliver omdannet til god mad.

27. januar 2020

Opskrift på gratineret gedeost i fad

Mit bud på en lækker, om dog lidt alternativ snack til nytår eller andre festlige lejligheder.

Den skiller måske vandene lidt på grund af gedeosten, men det er en god blanding af fedme, sprødhed og sødme.


Servings: 4 personer

Gratineret gedeost i fad

Author: Theis Astow
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter

Ingredienser

  • Gedeost en rulle på cirka 7 cm i højden
  • Brød 2 håndfulde - revet i stykker
  • 0.5 stk. Pærer skåret i små stykker
  • 1 stk. Figner
  • 1 spsk. Lys sirup
  • Basilikumblade
  • Olie en smule

Sådan gør du

  • Olier brødstykkerne og læg dem i et fad med pærer og gedeosten som er skåret i mindre stykker og bland det sammen.
    Smid det i ovnen på 200 grader celsius indtil brødet er blevet lidt sprødt og osten er begyndt at smelte.
    Tag fadet ud og lad det hvile i et par minutter.
    Dryp siruppen ud over retten, og anret med fignen, som er skåret ud i både og basilikum.