En krydret muffin med en sød midte og en frisk top - et virkelig dejligt mix i en muffin, som er super nem at lave og som klæder ethvert efterårsbord….

Opskrift på græskarmuffins med karamel og frosting
Græskarmuffins med karamelmidte og citrus/vanillefrosting…
En krydret muffin med en sød midte og en frisk top – et virkelig dejligt mix i en muffin, som er super nem at lave og som klæder ethvert efterårsbord….

Antal: stk.
Græskarmuffins med karamel og frosting
En krydret muffin med en sød midte og en frisk top - et virkelig dejligt mix i en muffin, som er super nem at lave og som klæder ethvert efterårsbord….
Ingredienser
Græskarmuffins
- 250 gram Hokkaidogræskar
- 3 stk. Æg
- 125 gram Sukker
- 125 gram Brun farin
- 250 gram Hvedemel
- 2 tsk. Bagepulver
- 1 tsk. Vaniljesukker
- 1 tsk. Kanel
- 1 knivspids Salt
- 75 gram Smør
Vanille/citrus frosting
- 100 gram Smør blødt
- 200 gram Flormelis
- 1 spsk. Citronsaft
- 1 spsk. Vand
- 1 tsk. Vaniljesukker
- 100 gram Flødeost naturel
Karamel
- 12 tsk. Dulce de leche købes færdigt på dåse
Sådan gør du
Muffins
- Skræl græskaret og riv det fint.
- Pisk æg sammen med sukker og farin, til en luftig masse.
- Vend hvedemel, vaniljesukker, kanel, salt og græskar i dejen.
- Smelt smørret og vend også det i dejen.
- Fordel dejen i 12 muffinsforme og bag ca. 20 minutter ved 200 grader - til de er faste og gyldne.
Frosting
- Brug håndmixer til at piske smør, flormelis, citronsaft, vand og vaniljesukker sammen til en cremet frosting.
- Vend flødeosten i - men kun lige til frostingen er jævn og fin (kan blive for tynd, hvis man vender for meget sammen).
- Når dine muffins er bagte, skærer du et hul ned i hver og puttet 1 tsk dulce de leche i hvert hul (kan også udelades, så du bar nøjes med frosting på, smager også skønt).
- Put frostingen i en sprøjtepose med stjernetyl og pynt dine muffins.
- Top evt. med lidt karamelspåner - servér.