
Opskrift på græsk frappé (iskaffe)
Nu er den her! Den ultimative ISKAFFE!! Eller FRAPPÉ om man vil!! Den nemmeste, lækreste og dejligste sommerdrik i solen! Du må hellere gemme denne opskrift, for det her er en opskrift, du gerne vil finde frem igen!
Kender du også en iskaffe/frappé-elsker, der absolut bare SKAL se denne mega nemme opskrift?
Denne iskaffe er et take på min favorit-iskaffe – nemlig den græske frappé! Der er ikke noget med at koge vand eller piske i en skål og så overføre i et glas. No no no. Dalgona go home! Her er det bare alt ned i samme glas, skumme op og servere! Nemmere bliver det ikke.

Græsk Frappé (iskaffe)
Grej
- 1 Mælkeskummer
Ingredienser
- 2-3 tsk. Instant kaffe
- 2-3 tsk. Sukker kan udelades
- Vand
- 1 deciliter Mælk kan udelades
- Isterninger
Sådan gør du
- Kom instantkaffe, vand og sukker i et glas.
- Brug en mælkeskummer til at piske blandingen i 10-15 sekunder, indtil det bliver til en tyk kaffeskum.
- Tilsæt isterninger i glasset.
- Hæld vand og mælk i glasset, indtil det er fyldt op.
- Rør rundt og servér din frappé iskold i det dejlige solskinsvejr!