Opskrift på gozleme
Gozleme med spinat og feta.
Lækkert crispy brød, med cremet fyld inden i.

Antal: personer
Gozleme
Ingredienser
- 400 gram Mel
- 1.5 deciliter Vand
- 1 deciliter Olie
- 1 stk. Æg
- 130 gram Spinat
- 200 gram Feta
- 2 spsk. Olie til fyldet
- 2 tsk. Salt
- Peber
- 4 spsk. Citronsaft kan være op til 5 spsk.
Sådan gør du
- Start med at blande mel, olie, vand, æg og 1/2 tsk salt sammen. Ælt dejen grundigt, og sæt til side. Dejen vil have en mere olieret overflade, end en normal dej. Hak spinat en smule (dog ikke i små stykker) og bland den op med feta, olie og citronsaft. Bland det hele godt sammen, så det har en cremet og sammenhængen konsistens. Tag nu dejen, og fordel den i 5 klumper. Tag derefter en klump dej, og rul den ud til en cirkel. Sørg for at dejen rulles forholdsvis tynd. Dæk derefter halvdelen af cirklen til med fyldet, og fold den anden halvdel af dejen over. Luk enderne, ved at presse dem grundigt sammen. Tilføj olie på panden, og steg dem på middelvarme/høj i cirka 7 minutter på hver side. Velbekommen.