Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Glaserede gulerødder

Per Asmussen
   

Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.

3. september 2018
Gulerødder er en råvare, man næsten altid har på lager, og sammen med et par få andre ingredienser kan de i løbet af få minutter forvandles til et virkelig lækkert tilbehør. 
Glaserede gulerødder

Opskrift på glaserede gulerødder

Gulerødder er en råvare, man næsten altid har på lager, og sammen med et par få andre ingredienser kan de i løbet af få minutter forvandles til et virkelig lækkert tilbehør.

Glaserede gulerødder er et nemt og lækkert tilbehør til kød og fisk. Den friske rosmarin sætter prikken over i’et.

Glaserede gulerødder

Glaserede gulerødder
Servings: 2 Personer

Glaserede gulerødder

Gulerødder er en råvare, man næsten altid har på lager, og sammen med et par få andre ingredienser kan de i løbet af få minutter forvandles til et virkelig lækkert tilbehør. 
Author: Per Asmussen
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter

Ingredienser

  • 4 stk. Gulerødder
  • Smør
  • 1 spsk. Honning
  • 0.5 spsk. Æbleeddike
  • Rosmarin frisk
  • Krydderier salt og peber

Sådan gør du

  • Gulerødderne vaskes, skrabes og enderne skæres fra.
  • Skyl den friske rosmarin grundigt og fjern stilkene.  
  • Opvarm en pande med smør.
  • Steg gulerødderne ved middel varme i cirka 7-10 minutter. 
  • Krydr med salt og peber og tilsæt honning og æbleeddike.
  • Kog/steg videre i yderligere 5-10 minutter.
  • Når der er et par minutter tilbage af koge/stegetiden, tilsættes frisk rosmarin. 
  • Server gulerødderne med det samme.