
Opskrift på glaserede gulerødder
Gulerødder er en råvare, man næsten altid har på lager, og sammen med et par få andre ingredienser kan de i løbet af få minutter forvandles til et virkelig lækkert tilbehør.
Glaserede gulerødder er et nemt og lækkert tilbehør til kød og fisk. Den friske rosmarin sætter prikken over i’et.

Glaserede gulerødder
Ingredienser
- 4 stk. Gulerødder
- Smør
- 1 spsk. Honning
- 0.5 spsk. Æbleeddike
- Rosmarin frisk
- Krydderier salt og peber
Sådan gør du
- Gulerødderne vaskes, skrabes og enderne skæres fra.
- Skyl den friske rosmarin grundigt og fjern stilkene.
- Opvarm en pande med smør.
- Steg gulerødderne ved middel varme i cirka 7-10 minutter.
- Krydr med salt og peber og tilsæt honning og æbleeddike.
- Kog/steg videre i yderligere 5-10 minutter.
- Når der er et par minutter tilbage af koge/stegetiden, tilsættes frisk rosmarin.
- Server gulerødderne med det samme.