x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Frøsnappere

NINNA HERTHA POST JENSEN | 14. september 2018

En nem opskrift på frøsnappere i en anderledes udgave med pikantost.

I opskriften bruges færdigkøbt butterdej, som er et nemt alternativ til den hjemmelavede af slagsen.

Spis frøsnapperne som en snack eller til morgenmad/brunch. Du kan også servere dem som tilbehør til supper, hvor pikantosten vil passe særligt godt.


Frøsnappere

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Antal: 10 stk.
Forfatter: Ninna Hertha Post Jensen

Ingredienser

  • 1 pakke Butterdej færdigkøbt
  • 1 pakke Smøreost med pikantsmag
  • Paprika
  • 1 stk. Æg til pensling
  • Pynt i form af blå birkes og sesamfrø

Sådan gør du

  • Rul butterdejen ud i en stor firkant og smør pikantost ud over på 2/3 af dejen.
    Vip den 1/3 af dejen, der ikke er dækket af ost,  ind over den øvrige dej.
    Vip igen det første lag ind over de andre to. Der skal nu gerne være 3 lag.
    Pisk ægget sammen med en gaffel i en dyb tallerken.
    Pensl frøsnapperne med sammenpisket æg og drys sesamfrø og blå birkes over.
    Pres firkanten lidt flad og skær den ud i strimler (cirka 3 cm. brede. og cirka 10 stk. i alt).
    Lav et snit i strimlen næsten hele vejen op, men lad cirka 3 cm. forblive i enden.
    Tag fat i hver ende af strimlen, og sno den. Sørg for at samle enderne igen, når dejen er snoet.
    Læg frøsnapperne på en bageplade med bagepapir.
    Bag dem ved 200 grader i cirka 15-20 minutter.

Om forfatteren