ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Frittata med kartofler, tomat og spinat

HENRIETTE KRISTIANSEN | 7. februar 2024
Frittata med kartofler, tomat, spinat og rødløg; en italiensk æggekage, som kan laves på utallige måder.
Frittata med kartofler, tomat og spinat

Frittata med kartofler, tomat, spinat og rødløg; en italiensk æggekage, som kan laves på utallige måder.

Der kan bruges stort set alle slags grøntsager, og du kan tilføje kød, hvis du synes – og hvis ikke, ja så har du en skøn vegetarret.

Frittata er super nemt at lave og smager bare dejligt. Jeg serverer det til lidt rugbrød og er der rester til overs, vil de helt sikkert gøre lykke i madpakken.


Frittata med kartofler, tomat og spinat
Antal: 2 personer

Frittata med kartofler, tomat og spinat

Frittata med kartofler, tomat, spinat og rødløg; en italiensk æggekage, som kan laves på utallige måder.
No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Henriette Kristiansen
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Italiensk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 300 gram Kartofler
  • 1 stk. Rødløg finthakket
  • 3 fed Hvidløg finthakket
  • 10 stk. Cherrytomater skæres i kvarte
  • 1 håndfuld Frisk spinat grofthakket
  • 6 stk. Æg
  • 1 tsk. Salt
  • 1/2 tsk. Peber
  • 1 tsk. Oregano tørret

Sådan gør du

  • Steg kartoflerne i smør på en pande, til de lige får lidt brun stegeskorpe.
  • Tilføj rødløg og hvidløg og svits med til de er bløde.
  • Tilføj tomater og spinat, svits 2 min.
  • Pisk æg sammen med krydderier og hæld på panden. Fordel æggemassen på panden og lad frittataen “bage” i panden under låg i ca. 20 min.
  • Server med rugbrød og lidt friskhakket persille

Om forfatteren


Instragram madblogger (henriette_ak)