
Opskrift på frittata med kartofler, tomat og spinat
Frittata med kartofler, tomat, spinat og rødløg; en italiensk æggekage, som kan laves på utallige måder.
Der kan bruges stort set alle slags grøntsager, og du kan tilføje kød, hvis du synes – og hvis ikke, ja så har du en skøn vegetarret.
Frittata er super nemt at lave og smager bare dejligt. Jeg serverer det til lidt rugbrød og er der rester til overs, vil de helt sikkert gøre lykke i madpakken.

Frittata med kartofler, tomat og spinat
Ingredients
- 300 gram Kartofler
- 1 stk. Rødløg finthakket
- 3 fed Hvidløg finthakket
- 10 stk. Cherrytomater skæres i kvarte
- 1 håndfuld Frisk spinat grofthakket
- 6 stk. Æg
- 1 tsk. Salt
- 1/2 tsk. Peber
- 1 tsk. Oregano tørret
Instructions
- Steg kartoflerne i smør på en pande, til de lige får lidt brun stegeskorpe.
- Tilføj rødløg og hvidløg og svits med til de er bløde.
- Tilføj tomater og spinat, svits 2 min.
- Pisk æg sammen med krydderier og hæld på panden. Fordel æggemassen på panden og lad frittataen “bage” i panden under låg i ca. 20 min.
- Server med rugbrød og lidt friskhakket persille