Her får I så opskriften på vores Focaccia brød. Vi elsker brød! Både til salater, grill og så meget andet! Der bruges 25 minutter på dejen...
Her får I så opskriften på vores Focaccia brød.
Vi elsker brød! Både til salater, grill og så meget andet!
Der bruges 25 minutter på dejen, 2 timers hævning, 20 minutter i ovnen = 2t 50m.
Antal: brød
Focaccia brød
Her får I så opskriften på vores Focaccia brød. Vi elsker brød! Både til salater, grill og så meget andet! Der bruges 25 minutter på dejen...
Udskriv
Pin
Del på Facebook
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!
Ingredienser
- 450 gram Mel Vi har brugt manitobamel
- 2.5 deciliter Vand Lunkent
- 0.5 deciliter Olivenolie
- 25 gram Gær
- Flagesalt
- Rosmarin
Sådan gør du
- Vand, 2 spk salt og olie vendes sammen i en skål og gæren tilføjes til blandingen.
- Når gæren er opløst hældes melet stille og roligt i.
- Se på jeres dej og stop med at hælde mel i hvis den er fast efter 300 gram f.eks.
- Hvis ikke så hæld fortsat mel i.
- Når dejen ikke er for klistret skal der et viskestykke over og hæve i 1 time.
- Efter skal dejen ud i en olieret form.
- Her skal der prikkes huller med fingrene i dejen som olien glider ned i.
- Tilføj olie til hullerne samt rosmarin.
- Dæk til og lad efterhæve i 1 time.
- Nu skal brødet i ovnen i 20 min på 220 grader.
- Når brødet er bagt kan det med fordel lægges på en rist så den får en sprød bund.
- Bon appetit
Noter
PS: Du kan evt dyppe brødet i vores hjemmelavet mayonnaise, opskriften finder i på siden
Om forfatteren
Hverdagsretter Og Desserter Vi er to søstre med kæmpe passion for mad som ønsker at inspirere andre til et varieret, let og lækkert hverdagsmåltid samt lækre desserter.