
Opskrift på den-du-ved-nok muffins
Lidt lynhurtigt søndagslækkert….?
Måske en omgang bløde og svampede den-du-ved-nok muffins med smovset midte og top…
De tager ikke meget mere end 30 minutter fra start til slut disse her og de smager jo bar dejligt…
Klassisk blød og smagfuld chokoladekage med kokos/choko/kaffe glasur – uuhm…
Jeg har lavet enkelte justeringer i opskriften og har fået et resultat, jeg syns er virkelig lækkert og perfekt til de her små hapsere, men du kan selvfølgelig også vælge at bage kagen i et lille fad.
Uanset hvad er det en skøn herlig klassiker, der bar altid er et hit.

Den-du-ved-nok muffins
Ingredienser
Dej
- 75 gram Sukker
- 25 gram Brun farin
- 1 stk. Æg
- 1 tsk. Vaniljesukker
- 110 gram Hvedemel
- 1 spsk. Kakao usødet
- 1 tsk. Bagepulver
- 1 deciliter Kærnemælk
- 75 gram Smør
Topping
- 100 gram Flormelis
- 0.75 spsk. Kakao usødet
- 0.5 tsk. Vaniljesukker
- 50 gram Smør
- 50 gram Kokosmel
- 2 spsk. Kaffe koldt
Sådan gør du
Dej
- Pisk æg, sukker og farin luftigt. Put øvrige ingredienser i skålen og vend sammen med dejskraber til jævn dej uden klumper.
- Fordel dejen i muffinsforme. Fyld kun knap 2/3 dele op - dejen hæver og der skal være plads til topping. ?
- Bag ca. 18 minutter i en 200 grader forvarmet ovn.
- Tag kagerne ud og lad køle lidt.
Topping
- Put alle ingredienser i en lille gryde og smelt sammen under omrøring ved lav varme.
- Skær et lille hul i hver muffin og fyld topping i hullet, fordel også topping ovenpå muffinen.
- Kan serveres med det samme, men har godt af li at stå lidt, så toppingen sætter sig