Vi skal have denne lækkerbisken af en burger med sprød paneret fiskefilet, rejer, urtedressing, salat, avocado, agurk og masser af krydderurter.

Opskrift på crispy fish burger
Hvad skal I have til aftensmad?
Vi skal have denne lækkerbisken af en burger med sprød paneret fiskefilet, rejer, urtedressing, salat, avocado, agurk og masser af krydderurter.
Muuums….

Servings: personer
Crispy Fish Burger
Vi skal have denne lækkerbisken af en burger med sprød paneret fiskefilet, rejer, urtedressing, salat, avocado, agurk og masser af krydderurter.
Ingredients
Crispy Fish
- 4 stk. Mørksej filet, eller torsk
- 2 spsk. Hvedemel
- Flagesalt
- Peber friskkværnet
- 1 tsk. Paprika
- 1 deciliter Panko eller rasp
- 1 stk. Æg sammenpisket
- 1 spsk. Smør til at stege i
- 1 spsk. Olivenolie til at stege i
Fyld
- 100 gram Rejer
- 2 håndfulde salat grøn
- 1 stk. Citron øko, skåret i både
- 8 skiver Agurk
- 1 stk. Forårsløg snittet
- 1 stk. Avocado i skiver
Urtedressing
- 1.5 deciliter Creme Fraiche 18 %
- 2 spsk. Mayonnaise
- 2 deciliter Krydderurter finthakkede - fx dild, persille, purløg og timian
- 1 fed Hvidløg presset
- Flagesalt til at smage til
- Peber friskkværnet, til at smage til
- Citron saft og revet skal og saft, til at smage til
Derudover
- 4 stk. Burgerbolle
Instructions
Fiskefileter
- Skyl fiskefileterne og dup dem tørre med køkkenrulle.
- Bland panko, dild, salt, paprika og peber i en skål.
- Drys fileterne med lidt hvedemel og vend dem først i sammenpisket æg og bagefter i pankoblandingen.
- Steg dem gyldne og sprøde på hver side i 5-7 minutter på en varm pande med brusende smør og olivenolie.
Urtedressing
- Rør dressingen sammen af cremefraiche og mayonnaise, til cremen er luftig og lækker i konsistensen.
- Tilføj krydderurterne, hvidløg og rør godt rundt.
- Smag til med citronskal og salt og peber.
Saml fiskeburgeren
- Saml burgeren med fiskefilet, agurkeskiver, forårsløg, avocado salat, rejer, lidt frisk dild og en stor skefuld urtedressing.