Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Crispy Fish Burger

foodbyelma

Elma er 40 år gammel, bor i Aalborg. Hun er stor livsnyder, og madlavning er hendes stor lidenskab. Maden skal smage godt, men også se lækkert ud.

23. september 2021
Vi skal have denne lækkerbisken af en burger med sprød paneret fiskefilet, rejer, urtedressing, salat, avocado, agurk og masser af krydderurter.

Opskrift på crispy fish burger

Hvad skal I have til aftensmad?

Vi skal have denne lækkerbisken af en burger med sprød paneret fiskefilet, rejer, urtedressing, salat, avocado, agurk og masser af krydderurter.

Muuums….


Servings: 4 personer

Crispy Fish Burger

Vi skal have denne lækkerbisken af en burger med sprød paneret fiskefilet, rejer, urtedressing, salat, avocado, agurk og masser af krydderurter.
Author: foodbyelma
Ret: Frokost
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 10 minutter

Ingredients

Crispy Fish

  • 4 stk. Mørksej filet, eller torsk
  • 2 spsk. Hvedemel
  • Flagesalt
  • Peber friskkværnet
  • 1 tsk. Paprika
  • 1 deciliter Panko eller rasp
  • 1 stk. Æg sammenpisket
  • 1 spsk. Smør til at stege i
  • 1 spsk. Olivenolie til at stege i

Fyld

  • 100 gram Rejer
  • 2 håndfulde salat grøn
  • 1 stk. Citron øko, skåret i både
  • 8 skiver Agurk
  • 1 stk. Forårsløg snittet
  • 1 stk. Avocado i skiver

Urtedressing

  • 1.5 deciliter Creme Fraiche 18 %
  • 2 spsk. Mayonnaise
  • 2 deciliter Krydderurter finthakkede - fx dild, persille, purløg og timian
  • 1 fed Hvidløg presset
  • Flagesalt til at smage til
  • Peber friskkværnet, til at smage til
  • Citron saft og revet skal og saft, til at smage til

Derudover

  • 4 stk. Burgerbolle

Instructions

Fiskefileter

  • Skyl fiskefileterne og dup dem tørre med køkkenrulle.
  • Bland panko, dild, salt, paprika og peber i en skål.
  • Drys fileterne med lidt hvedemel og vend dem først i sammenpisket æg og bagefter i pankoblandingen.
  • Steg dem gyldne og sprøde på hver side i 5-7 minutter på en varm pande med brusende smør og olivenolie.

Urtedressing

  • Rør dressingen sammen af cremefraiche og mayonnaise, til cremen er luftig og lækker i konsistensen.
  • Tilføj krydderurterne, hvidløg og rør godt rundt.
  • Smag til med citronskal og salt og peber.

Saml fiskeburgeren

  • Saml burgeren med fiskefilet, agurkeskiver, forårsløg, avocado salat, rejer, lidt frisk dild og en stor skefuld urtedressing.