
Opskrift på cremet pastaret med spinat, ærter og bacon
Det grønt, det cremet, det nemt og det lækkert! Pastaret med spinat, ærter og bacon – simpelt og klar på bare 30 min, og oh så godt!
På toppen et drys parmesan og lidt persille til at fuldende retten.
Jeg har brugt frisk pasta og ærter + spinat fra frost, men du kan os bruge tørret pasta og friskt grønt – bar brug hvad du har eller syns bedst om…
En rigtig skøn hverdagsret med masser af gode sager.

Cremet pastaret med spinat, ærter og bacon
Ingredienser
- 250 gram Pasta gerne spinatpasta
- 200 gram Bacon i tern
- 1 stk. Løg finthakket
- 2 fed Hvidløg finthakket
- 2 deciliter Fløde
- 1 deciliter Vand
- 1 sk. Grøntsagsbouillon
- 150 gram Spinat fra frost
- 100 gram Ærter fra frost
- Salt og Peber
Topping
- Parmesan friskrevet
- Bredbladet persille hakket
Sådan gør du
- Sæt pastaen til kogning.
- Sprødsteg bacon på en pande og tag dem derefter af varmen. Svits løg og hvidløg på samme pande – til løgene er bløde.
- Tilføj fløde, vand, bouillonterning, spinat og ærter – lad det simre til spinaten er tøet.
- Dræn pasta for vand og vend i panden sammen med bacon. Smag til med salt og peber.
- Servér med parmesan og persille