Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Cremet pastaret med spinat, ærter og bacon

Henriette akHenriette Kristiansen

Nem ganeforkælende hverdagsmad. Variation i hverdagsmaden? Her kan alle kan være med.

5. marts 2024
Det grønt, det cremet, det nemt og det lækkert! Pastaret med spinat, ærter og bacon – simpelt og klar på bare 30 min, og oh så godt!

Opskrift på cremet pastaret med spinat, ærter og bacon

Det grønt, det cremet, det nemt og det lækkert! Pastaret med spinat, ærter og bacon – simpelt og klar på bare 30 min, og oh så godt!

På toppen et drys parmesan og lidt persille til at fuldende retten.

Jeg har brugt frisk pasta og ærter + spinat fra frost, men du kan os bruge tørret pasta og friskt grønt – bar brug hvad du har eller syns bedst om…

En rigtig skøn hverdagsret med masser af gode sager.


Antal: 4 personer

Cremet pastaret med spinat, ærter og bacon

Det grønt, det cremet, det nemt og det lækkert! Pastaret med spinat, ærter og bacon – simpelt og klar på bare 30 min, og oh så godt!
Forfatter: Henriette Kristiansen
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Tilb. tid: 30 minutter

Ingredienser

  • 250 gram Pasta gerne spinatpasta
  • 200 gram Bacon i tern
  • 1 stk. Løg finthakket
  • 2 fed Hvidløg finthakket
  • 2 deciliter Fløde
  • 1 deciliter Vand
  • 1 sk. Grøntsagsbouillon
  • 150 gram Spinat fra frost
  • 100 gram Ærter fra frost
  • Salt og Peber

Topping

  • Parmesan friskrevet
  • Bredbladet persille hakket

Sådan gør du

  • Sæt pastaen til kogning.
  • Sprødsteg bacon på en pande og tag dem derefter af varmen. Svits løg og hvidløg på samme pande – til løgene er bløde.
  • Tilføj fløde, vand, bouillonterning, spinat og ærter – lad det simre til spinaten er tøet.
  • Dræn pasta for vand og vend i panden sammen med bacon. Smag til med salt og peber.
  • Servér med parmesan og persille