Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Cream rolls

Natasharaza

Natasha er glad for fusion food - en kombination af to forskellige køkkener, asian og western.

4. september 2020
En meget berømt pakistansk dessert, som på dansk kan oversættes til et flødehorn.

Opskrift på cream rolls

• ᴄʀᴇᴀᴍ ʀᴏʟʟ •

En meget berømt pakistansk dessert, som på dansk kan oversættes til et flødehorn.

Cream rolls


Servings: 1 portion

Cream rolls

En meget berømt pakistansk dessert, som på dansk kan oversættes til et flødehorn.
Author: Natasharaza
Ret: Dessert
Køkken: Asiatisk
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 15 minutter

Ingredients

  • 1 pakke Butterdej
  • 0.25 liter Piskefløde
  • 1 knivspids Vaniljesukker
  • 40 gram Flormelis
  • Pistacienødder hakkede - til pynt

Instructions

  • Skær butterdejstrimler på cirka 1-1,5 cm bredde.
  • Tag en grydeske, hvis “håndtag” er rundt. Dæk det med sølv papir og snor en af de afskårne strimler rundt om håndtaget og fjern herefter sølvpapiret og hornet fra håndtaget (se video på min Instagram profil). Fortsæt indtil alt butterdejen er brugt op.
  • Bag dem i ovnen til, at de bliver gyldenbrune - pas på de ikke for får meget tid.
  • Pisk nu fløde, vaniljesukker og flormelis til skum.
  • Fyld hornene op med creme når de er afkølet og tilføj evt. hakket pistacienødder på enderne og noget flormelis på toppen af hornene.