En meget berømt pakistansk dessert, som på dansk kan oversættes til et flødehorn.

Opskrift på cream rolls
• ᴄʀᴇᴀᴍ ʀᴏʟʟ •
En meget berømt pakistansk dessert, som på dansk kan oversættes til et flødehorn.

Servings: portion
Cream rolls
En meget berømt pakistansk dessert, som på dansk kan oversættes til et flødehorn.
Ingredients
- 1 pakke Butterdej
- 0.25 liter Piskefløde
- 1 knivspids Vaniljesukker
- 40 gram Flormelis
- Pistacienødder hakkede - til pynt
Instructions
- Skær butterdejstrimler på cirka 1-1,5 cm bredde.
- Tag en grydeske, hvis “håndtag” er rundt. Dæk det med sølv papir og snor en af de afskårne strimler rundt om håndtaget og fjern herefter sølvpapiret og hornet fra håndtaget (se video på min Instagram profil). Fortsæt indtil alt butterdejen er brugt op.
- Bag dem i ovnen til, at de bliver gyldenbrune - pas på de ikke for får meget tid.
- Pisk nu fløde, vaniljesukker og flormelis til skum.
- Fyld hornene op med creme når de er afkølet og tilføj evt. hakket pistacienødder på enderne og noget flormelis på toppen af hornene.