Lidt sødt i juletiden

Husker du også de dejlige CornFlakes overtrukket med chokolade… så er du nok som mig så utålmodig og ender med chokoladefingre, der kommer af at man lige blive nød til at smage på dem inden chokoladen har sat sig.
Vi har en nem opskrift på cornflakestoppe, som vi mener hører sig til i julen.

Ingredienser
- 200 gram Mørk chokolade Vælge en mellemkvalitet (50-60 %)
- 75 gram cornflakes
Sådan gør du
- Smelt chokoladen over et vandbad. Når chokoladen er smeltet, vendes cornflakes ned i chokoladen. Vend rundt i blandingen, indtil alle cornflakes er dækket af chokolade. Sæt cornflakes klatter af på et stykke bagepapir, i passende størrelser.
Lad chokolade sætte sig ved stuetemperatur, inden de pakkes i en lufttæt beholder. Opbevares på køl så længe der er flere i bøtten. Så nok et par dage 🙂
Om forfatteren
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.