På kun 20 minutter er det muligt at bage 12-15 stk. lækre, glutenfrie cookies. Vi har opskriften fra bogen: "Nul hvede – glutenfri livretter"...

Opskrift på cookies med mandel- og kokosmel
På kun 20 minutter er det muligt at bage 12-15 stk. lækre, glutenfrie cookies.
Vi har opskriften fra bogen: “Nul hvede – glutenfri livretter“, hvor forfatteren Sandra Pugliese har fokus på at hjælpe hendes læsere med at leve så glutenfrit som overhoved muligt i dagligdagen.

Servings: stk.
Cookies med mandel- og kokosmel
På kun 20 minutter er det muligt at bage 12-15 stk. lækre, glutenfrie cookies. Vi har opskriften fra bogen: "Nul hvede – glutenfri livretter"...
Ingredients
- 190 gram Mandelmel
- 50 gram Kokosmel
- 50 gram Kastanjemel
- 0.5 tsk. Salt Fint himalayasalt
- 0.5 tsk. Bagepulver
- 85-100 gram Kokosolie Smeltet.
- 150 gram Honning Flydende. Alternativt ahornsirup.
- 1 tsk. Vaniljepulver
- 50 gram Mørk chokolade Revet. Minimum 70 %
Instructions
- Blend mandlerne til mel.
- Rist kokosmelet på en tør pande et par minutter, til det begynder at brune og dufte.
- Det må endelig ikke brænde på.
- Bland alle ingredienserne hurtigt sammen til en smidig dej.
- Det tager et minuts tid.
- Form 12-15 cookies, og læg dem på en bagepapirbeklædt bageplade.
- Tryk dem let flade.
- Bag dem ved 175°C varmluft 8-10 minutter.
- Afkøl dem på bagepladen, før du flytter dem over på en rist eller i en kagedåse.
Notes
Du kan sagtens lave kagerne uden kastanjemel, så erstatter du det bare med ekstra malede mandler.