x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Cookies med mandel- og kokosmel

FADLSFORLAG | 28. maj 2019

På kun 20 minutter er det muligt at bage 12-15 stk. lækre, glutenfrie cookies.

Vi har opskriften fra bogen: “Nul hvede – glutenfri livretter“, hvor forfatteren Sandra Pugliese har fokus på at hjælpe hendes læsere med at leve så glutenfrit som overhoved muligt i dagligdagen.


Cookies med mandel- og kokosmel

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Antal: 12 stk.
Forfatter: fadlsforlag

Ingredienser

  • 190 gram Mandelmel
  • 50 gram Kokosmel
  • 50 gram Kastanjemel
  • 0.5 tsk. Salt Fint himalayasalt
  • 0.5 tsk. Bagepulver
  • Kokosolie Smeltet. 85-100 gram.
  • 150 gram Honning Flydende. Alternativt ahornsirup.
  • 1 tsk. Vaniljepulver
  • 50 gram Mørk chokolade Revet. Minimum 70 %

Sådan gør du

  • Blend mandlerne til mel.
    Rist kokosmelet på en tør pande et par minutter, til det begynder at brune og dufte.
    Det må endelig ikke brænde på.
    Bland alle ingredienserne hurtigt sammen til en smidig dej.
    Det tager et minuts tid.
    Form 12-15 cookies, og læg dem på en bagepapirbeklædt bageplade.
    Tryk dem let flade.
    Bag dem ved 175°C varmluft 8-10 minutter.
    Afkøl dem på bagepladen, før du flytter dem over på en rist eller i en kagedåse.

Noter

Du kan sagtens lave kagerne uden kastanjemel, så erstatter du det bare med ekstra malede mandler.

Om forfatteren




Vi har fået opskriften fra bogen: "Nul hvede – glutenfri livretter"