Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Chokolate Peanut-Butter Cookies

gastrofunlogoRedaktion
   
24. oktober 2019

Vi har opskriften fra Forlaget Lindhart og Ringhof.

Glutenfri udgave af de lækre amerikanske ?cookies med peanutbutter og chokolade. Den er både flot og smager godt – og så er den endda glutenfri."  

Opskrift på chokolate peanut-butter cookies

Glutenfri udgave af de lækre amerikanske cookies med peanutbutter og chokolade.

Vi har opskriften fra: “Sødt og snasket – en bid af det amerikanske køkken med Christel Pixi“, hvor forfatteren Christel skriver følgende om opskriften:

“Jeg er ret vild med peanutbutter, og her har jeg brugt det i en swirl cookie, så den er både flot og smager godt – og så er den endda glutenfri.”

Servings: 12 stykker

Chokolate Peanut-Butter Cookies

Glutenfri udgave af de lækre amerikanske ?cookies med peanutbutter og chokolade. Den er både flot og smager godt – og så er den endda glutenfri."  
Author: Redaktion
Ret: Bagning
Køkken: Amerikansk
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 16 minutter

Ingredienser

  • 450 gram Peanutbutter blød
  • 400 gram Sukker
  • 3 stk. Æg
  • 0.75 tsk. Salt
  • 85 gram Chokolade 60-80 %, hakket
  • 3 spsk. Kakao pulver mørk
  • Sukker til pynt

Sådan gør du

  • Forvarm din ovn til 180 grader, og beklæd en bradepande med bagepapir.
  • I en mellemstor skål pisker du peanutbutter, sukker og æg i 1-2 minutter, til du har en ensartet masse.
  • Nu deler du dejen i 2 lige store dele.
  • Den ene sætter du til side, den anden lægger du i en mellemstor skål og tilsætter salt, chokolade og kakaopulver og masserer det ind i dejen, til den er ensartet. Det vil grise lidt. 
  • Nu har du to cookie deje:
  • Tag 1 spsk. af hver dej, sæt dem sammen, og rul til en kugle.
  • Læg kuglen på din bageplade, og gentag, til du har brugt al dejen.
  • Husk at nøjes med 6 cookies på pladen ad gangen. 
  • Hæld 1 spsk. sukker i en skål, og med bunden af et glas dypper du i sukkeret og masserer dine cookies flade én efter én.
  • Husk at dyppe i sukker mellem hver cookie.
  • Bag nu dine cookies i 14-16 minutter.
  • Lad dem køle lidt af, inden du kaster dig over dem.