Opskrift på chokoladetrøfler med chokoladekrymmel
Disse lækre chokoladetrøfler er luksusudgaven af en romkugle.
Med sit indhold af hjemmebagt kage, mørk chokolade og ægte rom vil de små trøfler med garanti vække begejstring hos alle med en sød tand.
Server dem som konfekt til en kop kaffe eller som en lille dessert.

Chokoladetrøfler med chokoladekrymmel
Ingredienser
- 1400 gram kage Gerne kagerester af forskellige slags kager. Småkager kan også bruges.
- 30 gram Mandelmel
- 3 spsk. marmelade Hindbærmarmelade
- 2 spsk. Kakao
- 3 spsk. Rom
- 400 gram Mørk chokolade
- Chokoladekrymmel
Sådan gør du
- Smuldr kagen i en skål og tilsæt mandelmel, marmelade, rom og kakao. Smelt chokoladen over vandbad og tag den af varmen. Lad den afkøle en smule. Tilsæt den smeltede chokolade til kageblandingen og bland alt godt sammen. Alternativt kan du komme alle ingredienserne i en foodprocessor og lade den køre, til massen er sammenhængende. Form kageblandingen til cirka 50 romkugler. Tag en dyb tallerken og fyld den med chokoladekrymmel. Tril chokoladetrøflerne deri. Opbevar dine chokoladetrøfler i køleskabet, til de skal serveres. Server de små, lækre trøfler som konfekt til kaffen.