1400gramkageGerne kagerester af forskellige slags kager. Småkager kan også bruges.
30gramMandelmel
3spsk.marmeladeHindbærmarmelade
2spsk.Kakao
3spsk.Rom
400gramMørk chokolade
Chokoladekrymmel
[the_ad id="127284"]
Sådan gør du
Smuldr kagen i en skål og tilsæt mandelmel, marmelade, rom og kakao.Smelt chokoladen over vandbad og tag den af varmen. Lad den afkøle en smule.Tilsæt den smeltede chokolade til kageblandingen og bland alt godt sammen.Alternativt kan du komme alle ingredienserne i en foodprocessor og lade den køre, til massen er sammenhængende.Form kageblandingen til cirka 50 romkugler.Tag en dyb tallerken og fyld den med chokoladekrymmel. Tril chokoladetrøflerne deri.Opbevar dine chokoladetrøfler i køleskabet, til de skal serveres. Server de små, lækre trøfler som konfekt til kaffen.
Din skærm forbliver tændt
Noter
Du kan erstatte rommen med romessens, hvis du enten ikke bryder dig om smagen af rom, eller hvis opskriften er til børn.