Chokolade cupcakes med chokolade frosting. Masser af chokolade i denne lækre og hurtige opskrift.

Opskrift på chokolade cupcakes med chokolade frosting
Chokolade cupcakes med chokolade frosting.
Masser af chokolade i denne lækre og hurtige opskrift.

Antal: stk.
Chokolade cupcakes med chokolade frosting
Chokolade cupcakes med chokolade frosting. Masser af chokolade i denne lækre og hurtige opskrift.
Ingredienser
Cupcakes
- 130 gram Mel cirka 1 kop
- 207 gram Sukker cirka 1 kop
- 43 gram Kakao pulver ca. 6 spsk.
- 1 tsk. Natron
- 0.5 tsk. Salt
- 0.75 tsk. Vaniljepulver
- 1 stk. Æg stort
- 120 milliliter Kærnemælk cirka 1/2 kop
- 120 milliliter Olie vegetabilsk - cirka 1/2 kop
- 120 milliliter Vand varmet - cirka 1/2 kop
Chokoladefrosting
- 120 gram Smeltet smør cirka 1/2 kop
- 500 gram Flormelis cirka 4 kopper
- 65 gram Kakao pulver cirka 2/3 kop
- 65 milliliter Mælk cirka 1/3 kop
- 1 tsk. Vaniljepulver
Sådan gør du
Cupkage:
- Tilsæt de tørre ingredienser i en stor skål.
- Pisk ægget, kærnemælken, vegetabilske olie og vanilje i en anden skål sammen.
- Tilsæt dem til de tørre ingredienser, og bland indtil de er godt kombineret.
- Kagedejen er tynd i konsistensen.
- Fordel dejen i cupcakeformene.
- Formen skal fyldes op til lidt over midten.
- Bag i en forvarmet ovn ved 200 grader i 25-30 minutter på den midterste rille.
Chokoladefrosting:
- Pisk smør med kakaopulver sammen tilsæt derefter sukker, vanilje og derefter mælk.
- Fjern kagerne fra ovnen og lad dem køle helt af, inden de pyntes.
- Velbekomme.