[the_ad id="142757"]
Din skærm forbliver tændt
Cupcakes
- 130 gram Mel cirka 1 kop
- 207 gram Sukker cirka 1 kop
- 43 gram Kakao pulver ca. 6 spsk.
- 1 tsk. Natron
- 0.5 tsk. Salt
- 0.75 tsk. Vaniljepulver
- 1 stk. Æg stort
- 120 milliliter Kærnemælk cirka 1/2 kop
- 120 milliliter Olie vegetabilsk - cirka 1/2 kop
- 120 milliliter Vand varmet - cirka 1/2 kop
Chokoladefrosting
- 120 gram Smeltet smør cirka 1/2 kop
- 500 gram Flormelis cirka 4 kopper
- 65 gram Kakao pulver cirka 2/3 kop
- 65 milliliter Mælk cirka 1/3 kop
- 1 tsk. Vaniljepulver
[the_ad id="127284"]
Cupkage:
Tilsæt de tørre ingredienser i en stor skål.
Pisk ægget, kærnemælken, vegetabilske olie og vanilje i en anden skål sammen.
Tilsæt dem til de tørre ingredienser, og bland indtil de er godt kombineret.
Kagedejen er tynd i konsistensen.
Fordel dejen i cupcakeformene.
Formen skal fyldes op til lidt over midten.
Bag i en forvarmet ovn ved 200 grader i 25-30 minutter på den midterste rille.
Chokoladefrosting:
Pisk smør med kakaopulver sammen tilsæt derefter sukker, vanilje og derefter mælk.
Fjern kagerne fra ovnen og lad dem køle helt af, inden de pyntes.
Velbekomme.
Din skærm forbliver tændt