
Overnight oats; en af de absolut nemmeste morgenmadskreationer, som samtidigt smager virkelig skønt! Ingredienserne kan varieres i det uendelige efter smag og humør og grøden kan røres sammen på få minutter.
Overnight oats består af havregryn, chiafrø og evt andre frø/kerner, som dækkes af væske og trækker natten over på køl. Næste morgen er der lækker cremet grød, klar til at blive toppet med yoghurt, frugt eller lige præcis hvad du synes.
I denne udgave er grøden rørt med yoghurt, mælk, banan, peanutbutter og lidt kakao – det giver en herlig sød og cremet chokogrød, som smager hen af dessert, men som er sund og nærende
På toppen har jeg græsk yoghurt der tilføjer friskhed, knasende müsli, mere peanutbutter, banan og chokolade.
Et virkelig dejligt morgenmåltid, som gør glad i mavsen og mætter længe.
Jeg har brugt en salty caramel peanutbutter, som smager absolut himmelsk! Men du kan bruge lige den peanutbutter du synes, eller udelade den, hvis ikke du er til peanutbutter – bar gå efter, hvad du bedst kan lide.

Choko overnight oats med peanutbutter og banan
Grej
Ingredienser
Grød
- 1 deciliter Havregryn evt. glutenfri
- 1 spsk. Chiafrø
- 1 tsk. Vaniljesukker
- 1,5 tsk. Kakao usødet
- 1 spsk. Peanutbutter
- 1 deciliter Græsk yoghurt
- 1/2 stk. Moden Banan most
- 1,5 deciliter Mælk
Topping
- 1/2 stk. Banan
- Müsli lidt
- 1 spsk. Peanutbutter
- Chokolade lidt, hakket
Sådan gør du
- Rør alle ingredienser til grøden sammen, stil på køl og lad trække natten over.
- Næste morgen røres grøden lige en omgang, juster evt. med lidt mere mælk for at tilpasse konsistens og top så med dit yndlings – servér.
Noter

Om forfatteren
Instragram madblogger (henriette_ak)