De lækreste sliders! En smule sprøde uden på, og lækker cremet og cheesy inden i!Så er de nemme og lave, og helt klart et forsøg værd.
Opskrift på chicken pesto sliders
CHICKEN PESTO SLIDERS ?
De lækreste sliders! En smule sprøde uden på, og lækker cremet og cheesy inden i!
Så er de nemme og lave, og helt klart et forsøg værd.
Antal: personer
Chicken pesto sliders
De lækreste sliders! En smule sprøde uden på, og lækker cremet og cheesy inden i!Så er de nemme og lave, og helt klart et forsøg værd.
Ingredienser
- 6 stk. Boller slider buns
- 300 gram Kyllingebryst
- Pesto et lille glas
- 3 spsk. Creme Fraiche
- Smør
- Persille
- 1 fed Hvidløg
- 2 spsk. Citronsaft kan udelades
- 0.5 pakke Cheddar ost revet
- 1 stk. Jalapenos lille
- Forårsløg 2 stænger
- Salt og Peber
- 1 spsk. Timian
Sådan gør du
- Start med at påføre kyllingfilet på en beklædt bradepande. Skær derefter cirka 3 snit i hver filet. Skær dernæst små stykker smør, og placer dem i det skåret snit. Dernæst tilføjes persille, hvidløg, salt, peber og timian. Sæt kyllingen i ovnen på 200 grader varmluft i cirka 20 minutter. Imens hakkes jalapenos og forårsløg - samt pestodressingen laves. Pestodressing består af cremefraiche og pesto rørt op. Når kyllingen er færdig, tages de ud på et skærebræt og splittes af med to gafler, så det bliver til “ pulled chicken”. Tag derefter brødet, og skær dem over på halv. Først smøres den ene side med pestodressing. Derefter drysses der med hakket forårsløg, jalapenos og cheddar - og til sidst kyllingen. Smør den anden side med pestodressing, og klap dem sammen. Pensel derefter brødet med smeltet smør og hakket persille, og sæt herlighederne i ovnen på 200 grader i cirka 5-10 minutter, til osten er smeltet. Velbekommen!?