
Opskrift på chiagrød med grøn nicecream
Chiagrød ser overskudsagtigt ud, men kan faktisk være klar på få minutter og så kan det varieres i det uendelige. De proteinrige og kostfiberholdige chiafrø sørger for, du får en god start på dagen og holder dit mæt længe.
Den her chiagrød har jeg sødet lidt med vaniljesukker og så har jeg serveret den sammen cremet og fluffy nicecream bestående af, selvfølgelig frosne bananer, men også avocado og kiwi.
Nicecream er i sin grundform egentlig bare blendede, frosne bananer, men kan – ligesom chiagrød, varieres og tilføjes forskellige smagsgivere. Nicecreamen her frisk i smagen og går perfekt til den mere søde chiagrød.
Ovenpå har jeg knasende granola, friske kiwier og søde bananer – det giver tilsammen et ret perfekt mix af sødt, syrligt, blødt og knasende.

Chiagrød med grøn nicecream
Ingredienser
Chiagrød
- 1,5 spsk. Chiafrø
- 2 spsk. Havregryn
- 1 deciliter Mælk
- 1/2 deciliter Yoghurt naturel
- 1/2 tsk. Vaniljesukker
Grøn nicecream
- 2 stk. Banan frosne
- 1 stk. Avocado
- 1 stk. Kiwi
- 1/2 stk. Citron eller 1 spsk. citronsaft
- 1/2 deciliter Æblejuice
- 1 deciliter Yoghurt naturel
Topping
- 1/2 stk. Kiwi
- 1 håndfuld Granola
- 1/2 stk. Banan
- Hasselnødder lidt, hakkede
Sådan gør du
Chiagrød
- Rør alle ingredienserne sammen og lad dem trække 15-20 min. Alternativt kan du lave det aftenen før og lade det trække i køleskabet natten over, så er grøden klar til brug om morgenen.
Grøn nicecream
- Skræl banan, avocado, kiwi og citron og put det i en blender sammen med alle øvrige ingredienser. Blend til cremet, fluffy konsistens opnås.
Servering
- Anret din chiagrød i en skål, put nicecream i også og put toppingen ovenpå. Server
Noter
