
Opskrift på buddha bowl med nudler, laks, æg og peanutbutterdressing
Trænger køleskabet til en overhaling? Tøm ud og tryl det hele ned i én stor lækker skål Denne her omgang er med laks, nudler, æg og peanutbutter dressing – et skønt mix af sprødt, blødt, cremet, friskt og spicy…
Buddhabowls kan varieres i det uendelige og laves af, hvad du har. Jeg skriver herunder forslag til variation i denne bowl Vil du se flere ideer til buddhabowls, kommer et par forslag nederst i indlægget.

Buddha bowl med nudler, laks, æg og peanutbutterdressing
Ingredienser
- 1 håndfuld Frisk spinat el. andet salat
- 100 gram nudler kogteel. andet fyldigt og mættende fx quinoa, speltkerner mv
- 50 gram Spidskål fintsnittet (el. bl – omkål, broccoli)
- 1 stk. Gulerødder skåret i strimler/revet
- 5-6 stk. Cherrytomater skåret i kvarte (el. andet friskt grønt, fx peberfrugt, agurk osv)
- 1 stk. Avocado skåret i skiver
- 1 stk. Æg kogt
- 100 gram Røget laks kan erstattes af fx stegt kylling
- 1 håndfuld Græskarkerner el. solsikkekerner, sesamfrø mv.
Peanutbutterdressing
- 2 spsk. Peanutbutter creamy
- 1 spsk. Limesaft
- 1 spsk. Soya
- 1 spsk. Olivenolie
- 1 deciliter Vand
Sådan gør du
- Rør peanutbutter, limesaft, soja og olie godt sammen.
- Tilføj vand til passende konsistens opnås.
- Anret nudler, grønt og laks i en skål og top med dressing