
Opskrift på bruschetta med artiskokcreme, laks og peberfrugt
Tapas i weekende? Eller måske bare en lille appetizer? Jeg har noget du skal prøve!
Bruschetta med artiskokcreme, laks og peberfrugt.
Cremen er rørt på grillede artiskokker (fra glas), cremet flødeost, basilikum og hvidløg – virkelig nemt og virkelig godt. Jeg har brugt 1 fed hvidløg og det er rigeligt til mig, men er du meget til hvidløg, putter du bare noget mere i.
På toppen er der varmrøget laks – den med peber, gule peberfrugter og et drys grønt. Er du mere til rød peberfrugt eller måske tomater eller avocado, så vil det også være lækkert til.
De små hapsere er klar på bare 10 minutter og smager bare dejligt.

Bruschetta med artiskokcreme, laks og peberfrugt
Grej
- Minihakker (mulighed 1)
- Blender (mulighed 2)
Ingredienser
Artiskokcreme
- 150 gram Artiskokker grillede – cirka 1 glas
- 2 spsk. Vand væden fra glasset med artiskok
- 2 spsk. Flødeost jeg brugte en med svampe, men naturel eller en med fx krydderurter virker også
- 1 fed Hvidløg mere eller mindre efter smag
- 1 håndfuld Basilikumblade
Brød
- 8 skiver Brød små, godt brød -jeg brugte ciabattabrødflutes
- 2 spsk. Olivenolie
- Salt lidt, friskkværnet
Desuden
- 125 gram Varmrøget laks
- 2 stk. Snackpeber små og gule, eller tomat/avocado
Sådan gør du
- Put alle ingredienser til cremen i en minihakker eller blender og blend til en fin creme.Pensl brødskiverne med olivenolie, giv dem et drys salt og rist dem i brødrister eller i ovnen.Fordel cremen på de ristede brød og top med laks og peberfrugt – servér
Noter

Følg mig på Instagram her.