
Opskrift på brookie (brownie og cookies)
OMG SÅ LÆKKERT!!
SE LIGE DENNE BROWNIE MASHUP COOKIE – eller en såkaldt BROOKIE!!
Jeg har lige lavet den mest mushy, klistrede, tunge og overlækre dessertkage!!
Brownie og cookies blandet sammen til EN!!
Den er sååå syndig – og alligevel kan man godt spise to stykker!!
Den er tung! Og den er overdrevet lækker! Mums, ikke?
Perfekt til weekenden!!
Opskriften giver cirka 15-18 stykker og er bagt i en form på cirka 33 x 23 cm.

Brookie (brownie og cookies)
Ingredients
Brownie
- 175 gram Smør
- 225 gram Mørk chokolade
- 4 stk. Æg
- 175 gram Sukker
- 175 gram Brun farin
- 1 tsk. Vaniljepasta eller vaniljesukker
- 150 gram Hvedemel
- 3 spsk. Kakao usødet
- 0.5 tsk. Havsalt
Cookie
- 75 gram Brun farin
- 110 gram Sukker
- 125 gram Smør blødt
- 1 tsk. Vaniljesukker
- 1 stk. Æg
- 0.75 tsk. Bagepulver
- 150 gram Hvedemel
- 0.5 tsk. Salt
- 75 gram Chokolade + 25 gram til pynt
- 0.25 tsk. Flagesalt til pynt
Instructions
Brownie
- Smelt smør og chokolade sammen i mikroovnen.
- Pisk en æggesnaps af æg, sukker, vanilje og brun farin.
- Bland chokoladesmør i æggene og vend det sammen.
- Bland mel og kakao og sigt det i massen.
- Tilsæt havsalt og vend det hele forsigtigt sammen.
- Kom dejen i en bagepapirbeklædt form og stil til side.
- Den skal ikke bages endnu.
Cookie
- Pisk smør, vanilje og sukker og brun farin godt sammen.
- Tilsæt æg og pisk det sammen.
- Bland mel og bagepulver, sigt det og vend det i med salt og chokolade.
- Fordel cookiedejen i et lag oven på brownien ved at lægge små klatter oven på, så det til sidst dækker det hele.
- Bag brookien ved 175 grader varmluft ovn i cirka 30 minutter.
- Kagen kan virke lidt ubagt i midten, når den kommer ud, men sætter sig, når den bliver kold.
- Drys med lidt flagesalt.
- Lad kage køle et par timer på køl, inden den skæres ud i flotte stykker!
- Kagen er nemmest at skære ud, når den er helt kold!
- God fornøjelse med det