Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Brookie (brownie og cookies)

Micki-ChengMickiCheng

Micki elsker kage, søde sager og alt godt inden for bagværk. Selvom Micki er god til at svinge kagerullen i køkkenet, nyder han også en god, hjemmelavet bearnaise og tykke, friterede fritter! Og en god, rød bøf!

19. marts 2021
Jeg har lige lavet den mest mushy, klistrede, tunge og overlækre dessertkage!! Brownie og cookies blandet sammen til EN!!

Opskrift på brookie (brownie og cookies)

OMG SÅ LÆKKERT!!

SE LIGE DENNE BROWNIE MASHUP COOKIE – eller en såkaldt BROOKIE!!

Jeg har lige lavet den mest mushy, klistrede, tunge og overlækre dessertkage!!

Brownie og cookies blandet sammen til EN!!

Den er sååå syndig – og alligevel kan man godt spise to stykker!!

Den er tung! Og den er overdrevet lækker! Mums, ikke?

Perfekt til weekenden!!

Opskriften giver cirka 15-18 stykker og er bagt i en form på cirka 33 x 23 cm.

Brookie (brownie og cookies)


Servings: 1 kage

Brookie (brownie og cookies)

Jeg har lige lavet den mest mushy, klistrede, tunge og overlækre dessertkage!! Brownie og cookies blandet sammen til EN!!
Author: MickiCheng
Ret: Bagning, Dessert, Sødt
Køkken: Amerikansk
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 30 minutter

Ingredients

Brownie

  • 175 gram Smør
  • 225 gram Mørk chokolade
  • 4 stk. Æg
  • 175 gram Sukker
  • 175 gram Brun farin
  • 1 tsk. Vaniljepasta eller vaniljesukker
  • 150 gram Hvedemel
  • 3 spsk. Kakao usødet
  • 0.5 tsk. Havsalt

Cookie

  • 75 gram Brun farin
  • 110 gram Sukker
  • 125 gram Smør blødt
  • 1 tsk. Vaniljesukker
  • 1 stk. Æg
  • 0.75 tsk. Bagepulver
  • 150 gram Hvedemel
  • 0.5 tsk. Salt
  • 75 gram Chokolade + 25 gram til pynt
  • 0.25 tsk. Flagesalt til pynt

Instructions

Brownie

  • Smelt smør og chokolade sammen i mikroovnen.
  • Pisk en æggesnaps af æg, sukker, vanilje og brun farin.
  • Bland chokoladesmør i æggene og vend det sammen.
  • Bland mel og kakao og sigt det i massen.
  • Tilsæt havsalt og vend det hele forsigtigt sammen.
  • Kom dejen i en bagepapirbeklædt form og stil til side.
  • Den skal ikke bages endnu.

Cookie

  • Pisk smør, vanilje og sukker og brun farin godt sammen.
  • Tilsæt æg og pisk det sammen.
  • Bland mel og bagepulver, sigt det og vend det i med salt og chokolade.
  • Fordel cookiedejen i et lag oven på brownien ved at lægge små klatter oven på, så det til sidst dækker det hele.
  • Bag brookien ved 175 grader varmluft ovn i cirka 30 minutter.
  • Kagen kan virke lidt ubagt i midten, når den kommer ud, men sætter sig, når den bliver kold.
  • Drys med lidt flagesalt.
  • Lad kage køle et par timer på køl, inden den skæres ud i flotte stykker!
  • Kagen er nemmest at skære ud, når den er helt kold!
  • God fornøjelse med det