Med pistacie og rabarber

Opskrift på blondie
Dejlig og lækker blondie (brownie med hvid chokolade) der får syrlighed fra dejlige rabarber og salt og knas fra lækre pistacienødder.
Opskriften kommer fra bogen: “Rabarber“, skrevet af Søren Staun Petersen.

Servings: kage
Blondie
Med pistacie og rabarber
Ingredients
- 300 gram Hvid chokolade
- 200 gram Smør
- 1 stk. Vaniljestang
- 200 gram Sukker
- 125 gram Mel
- 3 stk. Æg
- 180 gram Pistacienødder Saltede
- 225 gram Rabarber
- Honning Lidt og flydende
Instructions
- Smelt 200 g chokolade over et vandbad, og smelt smørret i en gryde. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Bland sukker, mel og vaniljekorn i en skål og pisk æggene i blandingen, til den er lidt luftig. Vend smørret og den smeltede chokolade i blandingen med en dejskraber eller lignende. Til sidst hakkes pistacienødderne og de sidste 100 g chokolade groft og vendes i blandingen. Kom dejen i en form. Skær rabarberne i lange skiver og kom dem oven på dejen. Pensl dem med lidt honning. Bag kagen ved 180 °C i cirka 50 minutter. Husk, at der gerne må følge lidt med op, når du prikker i den. Lad kagen køle helt af, inden den skæres ud og spises.