ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Blommetrifli

LOTTE WEBER | 22. august 2018

I denne opskrift bruges frugtmassen, der er tilbage, efter du har kogt blommesaft, som base i en skøn trifli. 


Blommetrifli

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Antal: 4 Portioner
Forfatter: Lotte Weber

Ingredienser

  • Blommer de udkogte blommer fra blommesaften
  • Makroner
  • Piskefløde
  • Vaniljesukker
  • Mandler
  • Alkohol Sherry eller portvin

Sådan gør du

  • Her skal du bruge frugtmassen, der blev tilovers fra blommesaften.  
    Pisk fløden til skum sammen med lidt vanillesukker. Knus makronerne. 
    Tag en flot glasskål i passende størrelse og læg lagvis knuste makroner (stænk makronerne med lidt portvin eller sherry), blommemassen og flødeskum. Alternativt kan du bruge portionsglas til at anrette triflien i. 
    Pynt eventuelt triflien med et drys smuttede, hakkede mandler på toppen inden servering.  
     
     

Om forfatteren