
Opskrift på bearnaisedressing
Alle kender den klassiske Sauce Bearnaise, og ikke uden grund! Den er fantastisk velsmagende, passer til det meste og er et kæmpe hit hos de fleste mennesker.
Vi kommer dog ikke uden om, at saucen kan være lidt besværlig at give sig i kast med. Særligt om sommeren, når der står grillmad på menuen, og man har travlt med at forberede brød, salater og andet tilbehør. Her kan det være tillokkende at slippe lidt lettere om – og det kan du ved at lave en kold bearnaisedressing. Den tager ikke lang tid at lave, smager fantastisk, og så er den et lidt lettere og friskere alternativ til den varme udgave af saucen.
Prøv denne lækre opskrift som tilbehør til fx en fed bøf eller confit de canard.
Velbekomme!

Bearnaisedressing
Ingredienser
- 2 deciliter Creme Fraiche
- 1 spsk. Bearnaise essens
- 2 spsk. Estragon Hakket og gerne frisk (tørret kan også bruges)
- 1 tsk. Sukker
- 1 tsk. Citronsaft
- Krydderier Salt, hvid peber og cayennepeber efter smag
Sådan gør du
- Rør alle ingredienserne sammen i skål og smag til med salt, peber og cayennepeber.
- Lad det trække i køleskabet i en halv time før servering.
- Lad gerne dressingen stå 10 min. ved stuetemperatur inden servering. Det forbedrer smagen.
- Velbekomme!