ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Banankoldskål med ristede havregryn og mandler

HENRIETTE KRISTIANSEN | 24. april 2023
De søde, sprøde gryn klæder den friske koldskål, der har et strejf af banan i smagen og på toppen er også lidt frisk banan for at fuldende den lille ret.
Banankoldskål med ristede havregryn og mandler 1

Lynhurtig banankoldskål med ristede havregryn og mandler – en skøn lille ret til morgenmad, dessert eller mellemmåltid.

Koldskålen skal bar blendes sammen, det tager 2 min og så skal gryn og mandler lige ristes af med lidt smør og sukker – nemt og godt!

De søde, sprøde gryn klæder den friske koldskål, der har et strejf af banan i smagen og på toppen er også lidt frisk banan for at fuldende den lille ret.

Et hit hos store og små og lækkert i sommervarmen!


Banankoldskål med ristede havregryn og mandler 1

Banankoldskål med ristede havregryn og mandler

De søde, sprøde gryn klæder den friske koldskål, der har et strejf af banan i smagen og på toppen er også lidt frisk banan for at fuldende den lille ret.
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Dessert, Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 2 personer
Forfatter: Henriette Kristiansen

Ingredienser

Ristede havregryn og mandler

  • 100 gram Havregryn finvalsede
  • 50 gram Mandler finthakkede
  • 50 gram Sukker
  • 50 gram Smør

Banakoldskål

  • 5 deciliter Kærnemælk
  • 2 deciliter Græsk yoghurt eller lignende
  • 1/2 tsk. Vaniljesukker
  • 1 tsk. Citronsaft
  • 1-2 stk. Moden Banan smag til hvor kraftig banansmag du ønsker

Sådan gør du

Ristede havregryn og mandler

  • Put alt på en pande og rist ved middel varme til smør og sukker er smeltet og havregrynene er let gyldne (ca. 5 min).
  • Lad afkøle.

Banankoldskål

  • Put alt i en blender og blend til fin jævn konsistens.
  • Put koldskål i et par skåle og top med ristede gryn og mandler og lidt frisk banan – servér

Om forfatteren


Instragram madblogger (henriette_ak)