x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Bagte figner

MADSGLUNDE | 20. september 2021

Lækre bagte figner med revet ost og rosmarin,

Jeg spottede, at der var figner på tilbud og jeg vidste, at jeg havde noget lagret cheddar derhjemme.

Derfor var det selvfølgelig oplagt med en lille eftermiddags snack.

De kan bruges som vi gjorde, en snack, men kan også bruges som en del af et måltid.

Der er også mulighed for at bruge andre krydderier, eller lige netop den ost som du elsker.

Jeg vil dog anbefale en ost som ikke er alt for hård og som har lidt smag.

PS: Opskriften er lavet til en figen, så er det nemmere for sig at tilpasse mængde alt efter hvor mange du skal lave.
 


Bagte figner

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Antal: 1 figen
Forfatter: madsglunde

Ingredienser

Bagte figner med revet ost og rosmarin

  • 1 stk. Figner
  • 10 gram ost fx gedeost, blåskimmel, lagret cheddar
  • 1 tsk. Brun farin
  • frisk rosmarin lidt, hakket
  • 2 stk. Hasselnødder hakket

Sådan gør du

  • 1. Der skæres et kryds i fignen ca. 2/3 ned.
    2. Herefter ligges de i et ildfast fad.
    3. Fignerne fyldes med brun farin, et stykke ost, lidt hakket rosmarin og hakket hasselnød.
    4. De bages nu i ovnen på 200 grader i ca. 10 minutter.

Om forfatteren


Mads er 26 år og går meget op i madlavning, og sunde alternativer ??‍?

Følg mig på Instagram her.