Lækre bagte æbler med varme krydderier. På sådan en dejlig regnfuld og grå efterårsdag, så er dette helt oplagt! Det smager super godt og så er det jo bare lige i efterårets ånd. Herudover så er jeg vild med farverne og det er en perfekt dessert her i efteråret.

Opskrift på bagte æbler med kanel
Lækre bagte æbler med varme krydderier!
På sådan en dejlig regnfuld og grå efterårsdag, så er dette helt oplagt!
Det smager super godt og så er det jo bare lige i efterårets ånd.
Herudover så er jeg vild med farverne og det er en perfekt dessert her i efteråret.

Antal: personer
Bagte æbler med kanel
Lækre bagte æbler med varme krydderier. På sådan en dejlig regnfuld og grå efterårsdag, så er dette helt oplagt! Det smager super godt og så er det jo bare lige i efterårets ånd. Herudover så er jeg vild med farverne og det er en perfekt dessert her i efteråret.
Ingredienser
- 4 stk. Æbler
- 50 gram Brun farin
- 1.5 tsk. Kanel
- 0.5 tsk. Kardemomme
- 1 tsk. Maizena
- 1 stk. Citron Skallen fra 1 citron og saften fra 1/2 citron
- 25 gram Mandler hakkede
- 25 gram Smør
Sådan gør du
- Æblerne skæres ud og vendes med citronsaft, krydderierne, maizena, brun farin og citronskal.
- Blandingen kommes nu på æblerne.
- Det hele lægges i et ildfast fad, hvor de hakkede mandler drysses over.
- Smørret lægges på i små klatter over.
- Det bages i ovnen på 200 grader i 30 minutter cirka.
- Det serveres med skyr eller creme fraiche vendt med vaniljesukker.