Opskrift på bagt blomkål
Gastronomisk førstehjælp???
Som barn havde jeg det lidt stramt med kogt blomkål?
Jeg blev først rigtig glad for det, da jeg begyndte at bage det hårdt i ovnen.
Her er et forslag til god billig aftensmad:

Antal: personer
Bagt blomkål
Ingredienser
Bagt blomkål
- 1 stk. Blomkål
- 1 stk. Citron kun saften
- Groft salt
Tilbehør
- Hasselnødder ristede
- Tahin
- Granatæble kerner
Sådan gør du
- Skær bundbladene af blomkålen og kom det op i en bradepande. Pres saften af en citron over blomkålen og fordel tern af 75 gram koldt smør på toppen. Krydr med groft salt og bag blomkålen ved 225 grader i forvarmet ovn cirka 25 minutter. Hæld lidt af smør/ citronblandingen over blomkålen et par gange undervejs. Server med lidt tahin, ristede hasselnødder og evt lidt granatæblekerner.