x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Baba ganoush

FADLSFORLAG | 6. marts 2019

Baba ganoush er en fantastisk cremet dip af bagte auberginer.

Den er et hit som en del af en mellemøstlig buffet eller som en snack sammen med grøntsagsstænger og lunt fladbrød.

Vi har denne opskrift fra bogen: “Grøntsagsglæde”.


Baba ganoush

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 30 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Antal: 2 Portioner
Forfatter: fadlsforlag

Ingredienser

  • 2 stk. Auberginer
  • 1 clove Hvidløg 1-2 fed (kan undlades)
  • Citronsaft saften fra ½-1 citron
  • 3 spsk. Tahin Lys
  • Persille 1 håndfuld frisk persille, finthakket
  • 1 tsk. Sambal Oelek Eller 1/4 finhakket rød chili
  • Salt
  • Peber Fra kværn

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
    Halvér auberginerne, og placér dem på en beklædt bageplade med skindsiden opad.
    Bag auberginerne i 25 minutter, til de er helt møre, og lad dem derefter køle lidt af.
    Skrab kødet ud af de bagte auberginer, og kassér skindet.
    Mos auberginekødet sammen med de resterende ingredienser med en gaffel.
    Smag til, og lad dippen køle af inden servering. 

Om forfatteren




Vi har opskriften fra bogen: "Grøntsagsglæde