x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Asiatiske madpandekager med kylling

Anette Søstrøm Asmussen | 23. januar 2018
Wraps af tortillas, råsyltede grønsager, kylling, risnudler, koriander og sesam

Vi hader madspild og elsker rester hos os.

Ideen i at være kreativ og skulle trylle et måltid frem af hvad man lige har i køleskabet og viktualierummet er en god proces for enhver der godt kan lidt at lege i køkkenet.

Vi har altid forskellige asiatiske saucer, sesamfrø og tortillas liggende i huset, så denne ret er nem at trylle frem.

Asiatiske madpandekager med kylling

Wraps af tortillas, råsyltede grønsager, kylling, risnudler, koriander og sesam
No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Aftensmad, Asien, Kylling, Rester, Stop Madspild
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Antal: 2 Personer
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 150 gram Kylling Rester fra kogt kylling
  • 100 gram Glasnudler
  • 3 spsk. Hoisinsauce
  • 3 spsk. Sød chilisauce
  • 2 spsk. Fiskesauce
  • 3 spsk. Sesamfrø
  • 6 Wraps Tortillas
  • Rå syltede grønsager Rester fra Bao
  • Soya Til servering
  • Sød chilisauce Til servering

Sådan gør du

  • Kom rester af kylling på en pande sammen med Hoisinsauce, sesamfrø, fiskesauce og sød chilisauce. Varm det godt igennem indtil det begynder at blive sprødt.
    Kog glasnudlerne i 1 liter vand uden salt, i 4 minutter. Når nudlerne er kogt skal de skylles med kold vand i en sigte.
    Varm dine wraps på en tallerken i mikroovnen i 1 min, Det er en god ide at lægge et stykke køkkenrulle i bunden af tallerkenen og et stykke køkkenrulle øverst, så bliver de ikke bliver tørre.
    Ved bordet lægger du din wrap på din tallerken, smører den med creme fraiche, og lægger det ønskede fyld på i midten, der stænges med soja sauce og chilisauce. Fold den firkanten, da den så er nemmere at spise og fyldet bliver nemmere på plads.
    Asiatiske madpandekager

Noter

Resterne

- Vi havde rester af rå syltede grønsager tilovers fra Bao, som vi spiste resten af i vores wraps.
- Vores kylling, er trevlet kylling fra skroget af en kylling vi har parteret og kogt fond af.

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.