Ved hjælp af sous vide teknikken, få ingredienser og en langtidstilberedning kan man få et lækkert og velsmagende asiatisk inspireret måltid.

Opskrift på asiatisk svineslag sous vide
Ved hjælp af sous vide teknikken, få ingredienser og en langtidstilberedning, kan man få et lækkert og velsmagende asiatisk inspireret måltid.
Vi har fået opskriften fra Burton Sous Vide.

Antal: personer
Asiatisk svineslag sous vide
Ved hjælp af sous vide teknikken, få ingredienser og en langtidstilberedning kan man få et lækkert og velsmagende asiatisk inspireret måltid.
Ingredienser
- 1 stk. Svineslag
- 1 deciliter Risvineddike
- 2 spsk. Honning
- 1 deciliter Teriyaki sauce
- 4 stk. Laurbærblad
- 2 stk. Stjerneanis
Sådan gør du
- Start med at ridse dit svineslag på skindsiden.
- Bland alle ingredienserne og hæld det hen over kødet i en bøtte.
- Sæt låg på bøtten og lad det stå et par timer, gerne natten over.
- Tag det ud af bøtten (gerne om morgenen) og vakuumpak det.
- Læg det i dit sous vide/vandbad og tilbered det i 12 timer ved 82 grader.
- Pak kødet ud efter de 12 timer og giv det 5-10 minutter i ovnen ved 225 grader varmluft, så marinaden kan få lidt stegeskorpe.
- Server med ris, grønt og sur/sød sauce.
Noter
Se hele videoen her: