Lavet af Confit de canard

En genial måde at få alt ud af ens rester.
Kødet er saftigt og mørt og de skarpe syltede rødløg spiller perfekt op i mod kødet.

Ingredienser
- 4 Confiteret andelår
- Andefedt Fra de confiteret andelår
- 1 tsk. Sød sennep Eller efter smag
- Salt
- Peber
Sådan gør du
Anderiletten
Konfiter dine andelår, se f.eks. vores opskrift på Confit de canard. Hæld andefedtet og saften i en skål og lad andelårene køle af.Pil kødet af andelårene, så det trævler. Læg derefter kødet op i skålen med andefedtet og tilsæt sød sennep og rør det godt sammen. Smag til med salt og peber. Læg anderiletten op i en lufttæt beholder og pres det sammen.
Sæt riletten på køl i et par timer. Riletten er klar nu klar til servering.
Brug gerne noget daggammelt brød, f.eks. fra denne franskbrød opskrift, som skæres i skiver og ristes ret hårdt. Det er vigtigt at det bliver sprødt, da retten kræver det. Smør det ristede franskbrød med smør og læg et lag anderilette hen over og server det med tynde skiver syltede rødløg.
Brød
Noter
Retten kan f.eks. spises som en sandwich når du holder pause for at rette dit cykeludstyr til på en cykeltur med vennerne.
Om forfatteren
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.