x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Anderilette med ristet brød og syltede rødløg

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 26. november 2017
Lavet af Confit de canard

En genial måde at få alt ud af ens rester.

Kødet er saftigt og mørt og de skarpe syltede rødløg spiller perfekt op i mod kødet. 


Anderilette med ristet brød og syltede rødløg

Lavet af Confit de canard
No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 1 day
Tilb. tid: 1 day
Antal: 1 glas
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 4 Confiteret andelår
  • Andefedt Fra de confiteret andelår
  • 1 tsk. Sød sennep Eller efter smag
  • Salt
  • Peber

Sådan gør du

  • Anderiletten

    Konfiter dine andelår, se f.eks. vores opskrift på Confit de canard.
    Hæld andefedtet og saften i en skål og lad andelårene køle af.
    Anderilette
    Pil kødet af andelårene, så det trævler.
    Læg derefter kødet op i skålen med andefedtet og tilsæt sød sennep og rør det godt sammen.
    Smag til med salt og peber.
    Læg anderiletten op i en lufttæt beholder og pres det sammen.
    Anderilette
    Sæt riletten på køl i et par timer.
    Riletten er klar nu klar til servering.


    Brød

    Brug gerne noget daggammelt brød, f.eks. fra denne franskbrød opskrift, som skæres i skiver og ristes ret hårdt. Det er vigtigt at det bliver sprødt, da retten kræver det.
    Smør det ristede franskbrød med smør og læg et lag anderilette hen over og server det med tynde skiver syltede rødløg

Noter

Retten kan f.eks. spises som en sandwich når du holder pause for at rette dit cykeludstyr til på en cykeltur med vennerne.

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.