Opskrift på Æggepandekage med laks
Mangler du inspiration til en lækker og nem frokost eller et alternativ til morgenmaden?
Så er denne opskrift måske lige noget for dig.
Antal: Stk
Æggepandekage med laks
Ingredienser
- 2 Æg
- Salt
- Peber
- Cayennepeber
- Løgpulver
- Hvidløgspulver
- 0.5 Avocado
- Babyspinat
- 50 gram Koldrøget laks
- Olie Til stegning
Sådan gør du
- Slå æggene ud i en skål og pisk æg, salt, peber, cayennepeber, løgpulver og hvidløgspulver sammen til en homogen masse. Mængden af krydderier og hvilke er en smagssag. Så det er bare med at prøve lidt forskelligt af. Varm en mellem stor stegepande og ved middel varm og som en spsk. olie på panden. Hæld æggemassen ud på panden og steg det til en tyk pandekage ved middel varme. Løft en gang imellem kanten af dejen op, så det ubagte æg kan løbe ind under pandekagen og blive bagt. Når toppen af pandekagen er begyndt at sætte sig, vendes pandekagen om og bages på den anden side. Imens skylles en håndfuld spinat og en halv avocado skæres i skiver. Skær laksen i strimler. Når pandekagen er bagt lægges den på en tallerken og spinat, avocado og laks placeres i pandekagen. Nu kan pandekagen lukkes. God appetit.