ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Ankarsrum giveway-samarbejde

gastrofunlogoSponsoreret indhold

Annoncørbetalt.

10. april 2024

Vi samarbejder generelt med dygtige samarbejdspartnere inden for den gastronomiske verden.

Efter at have brugt Ankarsrums røremaskine i en del år, er vi glade for at kunne præsentere et samarbejde hvor vi bl.a. har lavet 4 videoer med dem, hvor røremaskinens evner, finesser og teknikker kommer frem i lyset.

Nu er vi begejstrede og vi er især begejstret for at Ankarsrum har valgt at sponsorere en røremaskine i en valgfri farve med kødhakker til en af vores gode læsere.

Det eneste du skal gøre er at kommentere på en af vores Youtube videoer og være tilmeldt vores nyhedsbrev.

Du tilmelder dig nyhedsbrevet i formularen herunder. Kommer den ikke frem, så er det fordi du allerede er tilmeldt – tak for det🙏

Vi trækker den heldige vinder d. 30. april og vinderen får direkte besked.

Tilmeld dig i formularen herunder:

Croissant
Den luftige og smørfulde klassiske croissant er en sand morgenmadsdelikatesse. At mestre kunsten at bage den perfekte croissant kræver tålmodighed og præcision, men resultatet er uden tvivl det hele værd. Denne opskrift guider dig igennem trinene til at skabe smørlag på smørlag af dejlig bagværksglæde.
Læs opskriften her
Croissant
Pain au Chocolat – Chokolade croissant
Kombinationen af den fedtede smørdej og den let bitre, fyldige chokolade er næsten helt ubeskrivelig. At noget så “simpelt” kan være så lækkert, ja, det er næsten utroligt. De franskmænd – de kan bare noget, også når det kommer til bagværk.
Læs opskriften her
Pain au Chocolat - Chokolade croissant
Klassisk Franskbrød med fordej
Dette klassiske franskbrød med fordej byder på en skøn kombination af sprødhed og blødhed. Den unikke fordejsteknik sikrer en dyb smag og en perfekt tekstur, som vil glæde enhver brødentusiast. Fordejen forberedes dagen før og bidrager til brødets karakteristiske smag og luftige krumme.
Læs opskriften her
Franskbrød med fordej
Pandestegt karbonader
Serveret med kartofler, persillesovs og syltede rødbeder. Jeg synes, at karbonader er indbegrebet af skønne barndomsminder og noget ærkedansk, traditionelt og "mormor-agtigt".
Læs opskriften her