ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Spidskålssalat med rucola og druer

Henriette akHenriette Kristiansen

Nem ganeforkælende hverdagsmad. Variation i hverdagsmaden? Her kan alle kan være med.

8. august 2019

Opskrift på spidskålssalat med rucola og druer

Super sund og simpel aftensmad….?

Denne smukke salat med en god bøf til, kunne måske være et bud ?

Spidskål og rucola klæder hinanden rigtig godt og i et mix med salte mandler og søde vindruer, giver det en herlig, velsmagende salat, som går super godt til retter med oksekød.

Jeg har brugt rødt spidskål i denne ret, det giver det flotteste farvespil, men der kunne også være brugt almindelig grøn spidskål… ?


Antal: 4 personer

Spidskålssalat med rucola og druer

Forfatter: Henriette Kristiansen
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 2 minutter

Ingredienser

Salat

  • 0.5 stk. Spidskål rødt eller grønt
  • 50 gram Rucola frisk
  • 200 gram Druer røde
  • 100 gram Sukkerærter
  • Mandler en lille håndfuld. Salte

Dressing

  • 3 spsk. Olivenolie
  • 1 spsk. Citronsaft
  • 1 tsk. Sennep
  • 1 tsk. Rørsukker
  • Salt og peber Friskkværnet

Sådan gør du

  • Snit kålen fint, halver vindruerne og skær slikærterne i mindre stykker.
    Put det hele i en skål og vend med mandler og rucola. 
    Rør dressingen sammen og vend i salaten.
    Server med et godt stykke kød ? 

Noter

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
 

Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.