
Opskrift på yorkshire pudding
Jeg har længe været fascineret af disse vandbakkelser, som briterne spiser sammen med en sunday-roast og brun sovs.
Da min mand for et par år siden var i London og begejstret fortalte mig om det, har jeg lige siden gerne villet prøve at lave dem selv. Og det blev så i dag!
Traditionelt set spiser man dem kun med brun sovs til, men de passer nu også rigtig godt som tilbehør til en dejlig simreret, hvis du spørger mig!
Yorkshire pudding opskrift

Yorkshire pudding
Ingredienser
- 4 stk. Æg
- 200 milliliter Sødmælk
- 200 gram Hvedemel sigtet
- Salt
- Solsikkeolie til stegningen. Olien skal kunne tåle varme
Sådan gør du
- Kom alle ingredienser i en stor skål.
- Pisk det hele sammen.
- Hæld dejen over i en kande.
- Hæld 1 centimeter olie i hver form i din "muffinpande".
- Sæt formen i ovnen og tænd ovnen på 190 grader celsius.
- Når ovn og muffinform er opvarmet, tages formen ud af ovnen.
- Fordel dejen i muffinformene. De skal fyldes næsten til kanten.
- Sæt formen tilbage i ovnen og bag dem i 20 - 25 minutter. De skal være gyldne og soufflerede op.
- Servér.