
Opskrift på verdens bedste mini brownie
Mangler du en nem opskrift på den perfekt brownie??
En brownie skal være blød i midten, uden at løbe og samtidig have en hård skal, så den kan spises uden gaffel.
Denne opskrift giver dig lige præcis det. Den er perfekt til en gang eftermiddagskaffe med kort varsel og bliver kun bedre som dagene går.
Samtidig er den helt igennem uovertruffen som dessertkage, med is og hvad der, der til høre.
Så kom med og lad os bage den eneste brownie du nogensinde for brug for.

Verdens bedste mini brownie
Ingredienser
- 250 gram Smør
- 150 gram Mørk chokolade gerne 57 % eller mere
- 4 stk. Æg
- 250 gram Rørsukker eller almindelig sukker
- 1 tsk. Vaniljesukker med top
- 150 gram Hvedemel
- 50 gram Kakao pulver eller cirka 3 spsk
- 0.5 tsk. Groft salt gerne Maldon eller en anden god salt
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 175 grader og lad ovnen blive varm, imens dejen laves.
- Kom smør og chokolade op i en gryde og lad det smelte sammen til en homogen masse.
- Imens piskes æg, sukker, vaniljesukker og salt luftigt i en stor skål.
- Sigt mel og kakao pulver ned i æggesnapsen og vend det forsigtig sammen, dog uden at slå luften ud af dejen.
- Hæld den smeltede chokolade/smør blanding i, lidt ad gangen, og vend det forsigtigt sammen, indtil dejen igen er ensartet.
- Kom dejen i de ønskede forme - her bruger jeg en chokoladeform (som bar), men kan også laves i muffens forme.
- Bag dine mini brownies ved 175 grader almindelig ovn nederst i ovnen i 15 minutter.
- Efter 15 minutter skal dine mini brownies tjekkes hvert minut, da det afgørende at de ikke får for meget eller for kort tid.
- Så hold øje og tjek løbende til din brownies.
- Lad de færdigbagte brownies afkøle på en rist inden de tages ud af formen.
- Server f.eks. med flødeskum og lemoncurd.