Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Vegetarisk pastaret med valnøddecreme, squash og parmesan

Henriette akHenriette Kristiansen

Nem ganeforkælende hverdagsmad. Variation i hverdagsmaden? Her kan alle kan være med.

23. maj 2024
Den tager ikke mere end 15 min. at trylle frem og så den faktisk også vegetarisk, men mangler absolut intet på smag Perfekt på hverdage, som comfort food i weekenden, på kødfrie dage og ja – selv til gæster.
Vegetarisk pastaret med valnøddecreme, squash og parmesan

Opskrift på vegetarisk pastaret med valnøddecreme, squash og parmesan

Pasta er altid godt! Især i en ekstra smovset udgave og lækker udgave.

Denne her pastaret er så nem og hurtig, at man næsten tror det er løgn, og så smager den forrygende! Den er frembragt af ganske få og simple ingredienser, men smager som et lille mesterværk. På tallerkenen er spaghetti vendt i en smagfuld valnøddesauce og toppet med frisk persille og parmesan… uuuhm.

Den tager ikke mere end 15 min. at trylle frem og så den faktisk også vegetarisk, men mangler absolut intet på smag Perfekt på hverdage, som comfort food i weekenden, på kødfrie dage og ja – selv til gæster.


Vegetarisk pastaret med valnøddecreme, squash og parmesan
Antal: 4 personer

Vegetarisk pastaret med valnøddecreme, squash og parmesan

Den tager ikke mere end 15 min. at trylle frem og så den faktisk også vegetarisk, men mangler absolut intet på smag Perfekt på hverdage, som comfort food i weekenden, på kødfrie dage og ja – selv til gæster.
Forfatter: Henriette Kristiansen
Ret: Hovedret
Køkken: Vegetarisk
Tilb. tid: 15 minutter

Ingredienser

  • 400 gram Pasta fuldkornsspaghetti
  • 50 gram Pinjekerner
  • 150 gram Valnødder
  • 2 spsk Rasp
  • 3 fed Hvidløg
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 1/2 spsk. Citronsaft
  • 1 tsk. Flagesalt og lidt friskkværnet peber
  • 3 deciliter Madlavningsfløde
  • 1 stk. Squash groftrevet

Topping

  • Parmesanflager
  • Persille Frisk

Sådan gør du

  • Sæt pasta til kogning – den skal være al dente.
  • Rist pinjekernerne på en tør pande og blend dem derefter sammen med valnøddekerner, rasp, hvidløg, olivenolie, citronsaft, salt og peber.
  • Kog fløden let op i en gryde eller dyb pande og rør nøddeblandingen i.
  • Dræn pastaen for vand og vend i flødeblandingen sammen med squash.
  • Smag til og lad simre 3 minutter. Anret på tallerken og top med parmesan og persille