Opskrift på vegetarisk pastaret med valnøddecreme, squash og parmesan
Pasta er altid godt! Især i en ekstra smovset udgave og lækker udgave.
Denne her pastaret er så nem og hurtig, at man næsten tror det er løgn, og så smager den forrygende! Den er frembragt af ganske få og simple ingredienser, men smager som et lille mesterværk. På tallerkenen er spaghetti vendt i en smagfuld valnøddesauce og toppet med frisk persille og parmesan… uuuhm.
Den tager ikke mere end 15 min. at trylle frem og så den faktisk også vegetarisk, men mangler absolut intet på smag Perfekt på hverdage, som comfort food i weekenden, på kødfrie dage og ja – selv til gæster.
Vegetarisk pastaret med valnøddecreme, squash og parmesan
Ingredienser
- 400 gram Pasta fuldkornsspaghetti
- 50 gram Pinjekerner
- 150 gram Valnødder
- 2 spsk Rasp
- 3 fed Hvidløg
- 2 spsk. Olivenolie
- 1/2 spsk. Citronsaft
- 1 tsk. Flagesalt og lidt friskkværnet peber
- 3 deciliter Madlavningsfløde
- 1 stk. Squash groftrevet
Topping
- Parmesanflager
- Persille Frisk
Sådan gør du
- Sæt pasta til kogning – den skal være al dente.
- Rist pinjekernerne på en tør pande og blend dem derefter sammen med valnøddekerner, rasp, hvidløg, olivenolie, citronsaft, salt og peber.
- Kog fløden let op i en gryde eller dyb pande og rør nøddeblandingen i.
- Dræn pastaen for vand og vend i flødeblandingen sammen med squash.
- Smag til og lad simre 3 minutter. Anret på tallerken og top med parmesan og persille