
Opskrift på varm kakao med rom og kahlua
Her får I en helt fantastisk varm kakao deluxe drik for voksne…
Chokolade, en smule rom, kahlua og vanilleflødeskum – wauw for et mix.
Helt perfekt som afslutningen på et godt måltid – den udgør nærmest en dessert i sig selv, eller bar til at nyde langsomt i sofaen på en kold vinterdag som i dag….
Denne udgave har fået et ekstra luksuriøst twist med chokoladekant og chokoladedrys…
Drik af glasset og få alle smagsnuancer med; den varme kakao med et strejf af rom, den kolde vaniljeflødeskum og den intense chokolade på kanten – dine smagsløg vil synge!

Varm kakao med rom og Kahlua
Ingredienser
Kakao
- 2 centiliter Rom
- 3 centiliter Kahlua
- 1.5 spsk. Kakao pulver Instant
- 1.5 deciliter Kogende vand
Vaniljeflødeskum
- 1 deciliter Piskefløde
- 1 tsk. Vaniljesukker
Til kanten
- 15 gram Mørk chokolade smeltet
Sådan gør du
- Smelt chokoladen, f.eks. i mikrobølgeovnen. Dyp kanten af glasset i den smeltede chokolade. Put rom, Kahlua og kakaopulver i glasset. Tilføj det kogende vand og rør godt til kakaoen er opløst. Pisk fløden til let skum og vend vaniljesukkeret i. Top dit glas med flødeskum og et drys chokolade – server.