Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Varm kakao med rom og Kahlua

Henriette akHenriette Kristiansen

Nem ganeforkælende hverdagsmad. Variation i hverdagsmaden? Her kan alle kan være med.

22. januar 2021
Her får I en helt fantastisk varm chokolade drik for voksne... ? Chokolade, en smule rom, kahlua og vanilleflødeskum - wauw for et mix. Helt perfekt som afslutningen på et godt måltid - den udgør nærmest en dessert i sig selv, eller bar til at nyde langsomt i sofaen på en kold vinterdag som i dag.... ?

Opskrift på varm kakao med rom og kahlua

Her får I en helt fantastisk varm kakao deluxe drik for voksne…

Chokolade, en smule rom, kahlua og vanilleflødeskum – wauw for et mix.

Helt perfekt som afslutningen på et godt måltid – den udgør nærmest en dessert i sig selv, eller bar til at nyde langsomt i sofaen på en kold vinterdag som i dag….

Denne udgave har fået et ekstra luksuriøst twist med chokoladekant og chokoladedrys…

Drik af glasset og få alle smagsnuancer med; den varme kakao med et strejf af rom, den kolde vaniljeflødeskum og den intense chokolade på kanten – dine smagsløg vil synge!


Antal: 1 glas

Varm kakao med rom og Kahlua

Her får I en helt fantastisk varm chokolade drik for voksne… ? Chokolade, en smule rom, kahlua og vanilleflødeskum – wauw for et mix. Helt perfekt som afslutningen på et godt måltid – den udgør nærmest en dessert i sig selv, eller bar til at nyde langsomt i sofaen på en kold vinterdag som i dag…. ?
Forfatter: Henriette Kristiansen
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 2 minutter

Ingredienser

Kakao

  • 2 centiliter Rom
  • 3 centiliter Kahlua
  • 1.5 spsk. Kakao pulver Instant
  • 1.5 deciliter Kogende vand

Vaniljeflødeskum

  • 1 deciliter Piskefløde
  • 1 tsk. Vaniljesukker

Til kanten

  • 15 gram Mørk chokolade smeltet

Sådan gør du

  • Smelt chokoladen, f.eks. i mikrobølgeovnen.
    Dyp kanten af glasset i den smeltede chokolade.
    Put rom, Kahlua og kakaopulver i glasset.
    Tilføj det kogende vand og rør godt til kakaoen er opløst.
    Pisk fløden til let skum og vend vaniljesukkeret i.
    Top dit glas med flødeskum og et drys chokolade – server.