x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Vandbakkelse hjerter

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 13. maj 2018

Mors Dag eller et stævnemøde/date. Hjerteformede vandbakkelser passer perfekt til anledningen. Vi giver dig en opskrift her.


Vandbakkelse hjerter

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Antal: 10 Stk
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 80 gram Smør
  • 2 deciliter Vand
  • 100 gram Hvedemel
  • 3 Æg

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
    Bring vand og smør i kog. Når smør og vand koger, kommes melet i og det røres hurtigt sammen. Når meler slipper gryden, tages gryden af varmen.
    Lad dejen køle lidt af (hvis dejen er for varm når æggene piskes i, vil æggene og dejen ikke samle sig).
    Når dejen er kølet lidt af, piskes æggene i et ad gangen (brug evt. en håndmixer).
    Når alle æg er pisket i og og dejen har samlet sig, skal den op i en sprøjtepose med en stjernetyl.  Sprøjt dejen ud på en bageplade med bagepapir i hjerteform.
    Bag vandbakkelserne ved 200 grader varmluft i 15-25 minutter. Lad være med at åbne ovnen før efter der er gået 15 minutter, da dine vandbakkelse vil falde sammen.
    Lad vandbakkelsne afkøle på en bagerist inden de fyldes.

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.