Alle elsker vafler, og der er da også noget særligt over de hjemmelavede af slagsen.
Denne opskrift giver en god portion, så der er til mange mennesker eller til dagen efter. I så fald kan de fint opbevares ved stuetemperatur og lunes i ovnen inden servering.
Server vaflerne med dit foretrukne tilbehør, f.eks. syltetøj, flormelis og flødeskum.

Ingredienser
- 450 gram Hvedemel
- 150 gram Sukker
- 1.5 dash Bagepulver
- 1.5 tsk. Vaniljesukker
- 100 gram Smør
- 8 deciliter Mælk
- 2 stk. Æg
Sådan gør du
- Kom smørret i en lille gryde og lad det smelte ved svag varme. Sæt det til side. Bland hvedemel, bagepulver, sukker og vaniljesukker sammen i en skål. Tilsæt mælk og æg og rør dejen godt sammen. Rør det smeltede smør i til sidst. Dæk skålen til og lad vaffeldejen hvile i 15-20 minutter i køleskabet. Varm vaffeljernet op og bag vaflerne, til de er gyldne. Lad dem gerne afkøle på en rist, så de bevarer den sprøde overflade.
Om forfatteren
Mette nyder salater, rødt kød, det asiatiske- og italienske køkken samt er kaffeelsker?
Derudover har vi bl.a. disse opskrifter: