
Opskrift på tzatziki
Tzatziki er en simpel og utrolig lækker dip, der passer til det meste.
Frikadeller, spyd, som dip til brød, chips eller til en god salat.
Det er et kæmpe must, når menuen er inspireret af det græske køkken.
Der er virkelig ingen hokus pokus ved denne opskrift – Den er nem – hurtig, cremet og virkelig lækker.
Opskriften fanger du lige herunder:

Tzatziki
Ingredienser
- 1 stk. Agurk
- 2 fed Hvidløg
- 4.5 deciliter Græsk Yoghurt 10 %
- 2 spsk. Olivenolie eller økologisk rapsolie
- 0.5 stk. Citron kun saften
- Salt og Peber friskkværnet
- 1 spsk. Løgpulver
Sådan gør du
- Skyl agurken og riv den groft. Pres væden fra den revne agurk igennem en sigte. Bland yoghurt, presset hvidløg, og rør det sammen med revet agurk, citronsaft, salt, peber og løgpulver i en skål og stil det på køl indtil du skal servere det. Velbekomme.